Novosti Sport Događanja

Gorička Turistička zajednica je 'Simply the best': Centar za posjetitelje nagrađen u kategoriji Novi projekt u turizmu!

24.11.2021. / Petar Brnada

TZ grada Velike Gorice dobitnik je nagrade Simply the best za 2020.godinu. Ova tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena je 2009. godine, a zajednički je dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia.

U kategoriji Novi projekt u turizmu nagrađen je Centar za posjetitelje Velike Gorice. Nagradu je na 22. poslovno turističkoj burzi u Selcu, uz domaćinstvo TZ grada Crikvenice, preuzeo predsjednik Turističke zajednice, gradonačelnik Krešimir Ačkar. Dodjeli su prisustvovale i Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije te Milada Mesarić, direktorica TZG Velike Gorice.

Iz goričke Turističke zajednice posebno ističu i vijest da će domaćin Burze PUT 2022. godine biti upravo naš grad!

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica. Turistička zajednica grada Velike Gorice sudjelovala je u poslovnom dijelu turističke burze prezentirajući turističku ponudu Velike Gorice.

Galerija slika

Gorička Turistička zajednica je 'Simply the best': Centar za posjetitelje nagrađen u kategoriji Novi projekt u turizmu! Gorička Turistička zajednica je 'Simply the best': Centar za posjetitelje nagrađen u kategoriji Novi projekt u turizmu! Gorička Turistička zajednica je 'Simply the best': Centar za posjetitelje nagrađen u kategoriji Novi projekt u turizmu! Gorička Turistička zajednica je 'Simply the best': Centar za posjetitelje nagrađen u kategoriji Novi projekt u turizmu!

Podijeli