Novosti Sport Događanja

26.11.2022. FOTO Upaljena je prva adventska svijeća na Trgu Stjepana Radića

Ačkar: "Želim da svi zajedno u miru, ljubavi i radosti dočekamo Božić"

26.11.2022. Festival ekološke poljoprivrede: Posjetitelji mogu degustirati proizvode, upoznati proizvođače te kupiti ekološki certificirane proizvode

Naš grad nije slučajno ugostio ovu manifestaciju jer svaki peti ekološki certificirani proizvođač u Hrvatskoj dolazi upravo iz njega. Velika Gorica ima potencijal da u idućih deset godina postane vodeći grad u Županiji i cijeloj državi po ekološkoj proizvodnji.

25.11.2022. Trideset uspješnih godina Kuehne+Nagel grupe u Hrvatskoj!

Grupa Kuehne+Nagel proslavila trideset godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj te tokom tog zavidnog „radnog staža“ zabilježila brojne uspjehe na hrvatskome i okolnim tržištima u području pružanja cjelovitih logističkih usluga u području cestovne, pomorske i zračne logistike.

25.11.2022. U velikoj policijskoj akciji „pao“ i dvojac koji je prevario našu 84-godišnju sugrađanku

Uigrani dvojac uspio je od lakovjerne žene izvući gotovinu u vrijednosti više desetaka tisuća kuna.

25.11.2022. Makedonski vatrogasci upoznali Turopolje

Javna Vatrogasna postrojba Velike Gorice jučer ugostila svoje kolege iz Republike Sjeverne Makedonije.

25.11.2022. Dečki taman pokrenuli „posao“ kad su naletjeli na policiju: Kod trojice dilera pronađeno je oko 88 grama marihuane i 14 grama kokaina

Kod 27-godišnjaka je prilikom pretrage stana pronađeno 2,9 grama marihuane, prepakirane u više manjih paketića, a uz to i 12,5 grama kokaina, također prepakiranog u više manjih pvc paketića.

25.11.2022. Šumoborci nastavljaju s pošumljavanjima Turopolja: Planiraju zasaditi dvije tisuće novih sadnica

Turopoljska udruga skauta „Tur“ nastavlja s projektom edukacije učenika velikogoričkih osnovnih škola o uzrocima i posljedicama klimatskih promjena, opasnostima koje one čine društvu i ekonomiji te opće korisnim funkcijama šuma.

24.11.2022. STOP SHOP Velika Gorica vas čeka s nezaboravnim popustima

Popusti za Yellow Friday sežu i do 70%, ne propustite ovu priliku

24.11.2022. Gradski proračun: Za ceste i javne površine grad sljedeće godine planira 18 milijuna eura

Sastavni dio gradskog proračuna su i programi građenja i održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Velike Gorice, a kojim se planiraju radovi na prometnicama, parkiralištima, zelenim površinama, javnoj rasvjeti, oborinskoj odvodnji i građevinama i uređajima javne namjene kao što su autobusne stanice i drugo. Ova dva programa najavljuju potrebita ulaganja u 2023. godini od 5,05 milijuna eura u gradnju i 12,74 milijuna eura u održavanje postojeće infrastrukture. Izdvojili smo najzanimljivije projekte.

24.11.2022. Najbolja firma u gradu zapošljava: Od inženjera, administratora do pomoćnika u kuhinji

Hrvatska kontrola zračne plovidbe često se doživljava kao izvrstan poslodavac - prvenstveno zbog nadprosječnih plaća na najzahtjevnijim pozicijama kontrolora. No, ako niste u kategoriji onih s posebnim talentom za takav posao ne znači da u ovoj tvrtci s goričkom adresom nema mjesta. Trenutno je otvoreno nekoliko radnih mjesta u Hrvatskoj, a mi smo izdvojili poslove u Velikoj Gorici.

24.11.2022. Sljedeći tjedan nove akcije darivanja krvi

Sljedeći tjedan održat će se nove akcije davanja krvi u Velikoj Gorici.

24.11.2022. Tri vrtića, jedna škola, starački dom, kolodvor… Evo koje sve projekte najavljuje novi gradski proračun

Dva vrtića i jedna škola s vrtićem, montažna sportska dvorana, poduzetnički inkubator, jedan most, nove ulice, pješačke staze, parkovi, veliki projekt modernizacije javne rasvjete, ali i začeci projekata Centra za starije osobe kao i autobusnog kolodvora, sve to najavljuje novi gradski proračun koji će sljedećeg ponedjeljka pred gradske vijećnike.

Prikazano 1 - 12 od 7210