Novosti Sport Događanja

13.05.2021. VIDEO: Zapalili gume i plastiku u Kosnici, zbog gustog dima intervenirali vatrogasci MZLZ-a

Na situaciju su reagirale i vatrogasne postrojbe MZLZ-a jer je crni dim prijetio sigurnosti zrakoplovnog prostora.

13.05.2021. Mraclin: Biralište na lokalnim izborima u Vatrogasnom domu

Zbog epidemioloških mjera, a i oštećenja zbog kojih se bogoslužja održavaju u Društvenom domu, glasanje na predstojećim lokalnim izborima u Mraclinu će se održati na novoj lokaciji.

13.05.2021. [INTERVJU] IVO JELUŠIĆ: Velika Gorica mora postati grad razvoja i prosperiteta, a njezina snaga je u ljudima

Kandidat koalicije SDP-a, Glasa i HSS-a za gradonačelnika Velike Gorice, Ivo Jelušić u razgovoru nam je otkrio kakvu viziju ima za naš grad, koje projekte smatra ključnima za njegov daljnji razvoj te se osvrnuo na nekoliko problema koje smatra gorućima. Snagu Velike Gorice vidi u njezinim građanima kojima želi omogućiti grad u kojem je ugodno i lijepo živjeti.

13.05.2021. Kreće drugi krug potpora poduzetnicima pogođenima pandemijom, na raspolaganju 1,4 milijuna kuna

Potpisan je Zaključak o objavljivanju Javnog poziva za dodjelu potpora subjektima malog gospodarstva u proizvodnim i neproizvodnim djelatnostima pogođenim pandemijom COVID-19.

13.05.2021. FOTO Na prijedlog stanara Magdalenićeve postavlja se rasvjeta u obližnji park

Nedaleko Ulice Matije Slatinskog gdje je ovih dana započela izgradnja nogostupa na onom dijelu na kojem nedostaje, radi se i u obližnjem parku okruženom zgradama Magdalenićeve te okolnih ulica.

13.05.2021. Policija krenula u novu akciju, posebnu pozornost posvetit će nadzoru autobusa za prijevoz djece

Na području Policijske uprave zagrebačke jutros je krenula preventivno-represivna akcija Nadzor teretnih vozila i autobusa koja je usklađena s aktivnostima na području cijele Europske unije.

12.05.2021. VGVodoopskrba: Ulica Dolenec u Buševcu sutra bez vode

VGVodoopskrba uputila je obavijest korisnicima javne vodoopskrbe da u četvrtak, 13. svibnja, neće biti vode u Buševcu u Ulici Dolenec.

12.05.2021. Stiže 8500 kanti za plastiku i papir: Otpad ćemo razvrstavati na svom pragu

Nakon 4 000 kanti za bio-otpad, ovih dana stižu spremnici za papir i plastiku, a očekuje se ukupno 8 500 spremnika.

12.05.2021. Krešimir Ačkar: Besplatan vrtić za svu djecu u Velikoj Gorici

Besplatan vrtić za svu velikogoričku djecu najvažnija je mjera koju planiramo provesti u sljedećem mandatu, najavio je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

12.05.2021. Krenula izgradnja nogostupa u Ulici Matije Slatinskog

Radi se o projektu koji je Grad pokrenuo na inicijativu stanara spomenute ulice koji su ukazali na ovaj problem.

12.05.2021. Velikogoričanka Snježana Kirinić Grubić primila nagradu 'Svjetionik' za dostojno izvještavanje o siromaštvu

Velikogoričanka Snježana Kirinić Grubić koji radi kao urednica na Hrvatskom katoličkom radiju primila je nagradu „Svjetionik“ koju Hrvatska mreža protiv siromaštva dodjeljuje za dostojno izvještavanje o siromaštvu.

11.05.2021. FOTO "Povijesni dan za goričko vatrogastvo": Dobrovoljna vatrogasna društva pojačana sa sedam novih pick-up vozila

Ispred vatrogasnog doma u Kučama večeras je obavljena primopredaja novih vatrogasnih vozila koja će biti od velike koristi velikogoričkim dobrovoljnim vatrogasnim društvima.

Prikazano 1 - 12 od 5117