Novosti Sport Događanja

26.11.2022. Paljenje prve adventske svijeće na Radićevom trgu uz FA Turopolje, VIS Danice i crkveni zbor župe sv. Petra i Pavla

Počinje vrijeme došašća, vrijeme priprave za Božić, Kristovo rođenje te je ujedno to i početak crkvene godine.

26.11.2022. Žene iz Kravarskog uredile centar svog mjesta: Udahnule božićnu čaroliju u ovo vrijeme adventa te razveselile svoje sumještane i prolaznike

U središtu mjesta postavljen je adventski vijenac na kojem će se svake subote paliti jedna adventska svijeća.

26.11.2022. Advent u Turopolju: Tijekom trajanja manifestacije organizatori su pripremili pregršt zanimljivih događanja

Društvo žena TUR u suradnji s lokalnim nogometnim klubom, DVD-om i Mjesnim odborom priprema zanimljiv program tijekom Adventa.

25.11.2022. Amerikanac u Velikoj Gorici: Poslušajte „Iz prve ruke” o sličnostima i razlikama života u SAD-u i Hrvatskoj

Gorički klub mladih nastavlja ciklus radionica „Iz prve ruke”, a ovoga puta predavat će američki učenik na razmjeni, Pierce Mellwig

25.11.2022. Večeras proslavite veliku obljetnicu Gradskog zbora "Franjo pl. Lučić": Četvrt stoljeća uspjeha, rada, druženja i ljubavi prema zborskoj glazbi

Gradski Zbor "Franjo pl. Lučić" slavi poseban jubilej: prošlo je četvrt stoljeća njegovog osnutka, a večeras će svoj rođendan proslaviti slavljeničkim koncertom u dvorani Gorica Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica s početkom u 19 sati.

24.11.2022. Svjetska „step elita“ okupila se u našem gradu: Nakon tri godine bez svjetskih natjecanja brojni plesači pohrlili su u Veliku Goricu

Natjecatelji iz prekooceanskih zemalja s obiteljima su već od nedjelje ovdje, a popunjeni su svi smještajni kapaciteti u Velikoj Gorici pa su se ekipe smjestile i u Zagrebu.

24.11.2022. Sljedećeg petka Konferencija za poduzetnice

Women in Adria organizira konferenciju za poduzetnice u Velikoj Gorici s fokusom na goruće poduzetničke teme: financije u uvjetima rastućih troškova, ljudski resursi i antistres.

23.11.2022. Počinje Advent u Gorici: Veće klizalište, bogatije Božićno selo i mnoštvo sadržaja!

U subotu, 26. studenog, palimo prvu adventsku svijeću, a što nas sve čeka za Advent otkrili su nam Maja Toth i Domagoj Sučić.

23.11.2022. Matičin četvrtak: Osmanski upadi i napadi na Turopolje

Ogranak Matice hrvatske u Velikoj Gorici poziva građane na 278. Matičin četvrtak u knjižnici Galženica na kojem će se govoriti o Osmanlijama u Turopolju.

23.11.2022. Ove subote povratak tradicionalnog godišnjeg koncerta KUD-a Stari grad Lukavec!

Ove subote u Društvenom domu Lukavec, sve ljubitelje folklora i narodne glazbe čeka poslastica koju organizira Kulturno-umjetničko društvo Stari grad Lukavec.

23.11.2022. „Svjetove nadilazimo” Zlate Cundeković okupilo 18 grafičara: U petak pogledajte njihovo zajedničko stvaralaštvo!

U petak, 25. studenog, u 19 sati, u Galeriji Galženica u Velikoj Gorici, otvara se skupna međunarodna izložbe grafike „Svjetove nadilazimo“.

Prikazano 1 - 12 od 4845