Novosti Sport Događanja

19.09.2021. Nauči svirati! Počinju upisi u tečaj klasične ili električne gitare u POUVG-u

Od ove godine u ponudi POUVG-a za odrasle i za djecu je i tečaj električne gitare.

18.09.2021. Postani glumac! Dramski studio POUVG-a poziva na upise

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira Dramski studio za predškolski uzrast, osnovnoškolce, srednjoškolce i studente te poziva na upise.

18.09.2021. Baština za sve: Zavirite u bogat program ovogodišnjih Dana europske baštine u Velikoj Gorici

Program Dana europske baštine, od 23.rujna do 9. listopada, u našem gradu donosi izložbe, predavanja, radionice, promociju filma „Iščemu turopoljsko blago”. O slavnom Dragutinu Trumbetašu govorit će se u Galeriji Galženica, a one mlađe zasigurno će privući Escape room na temu Turopolja u kuriji Modić Bedeković.

17.09.2021. Izlažite domaće proizvode na Gospodarskom sajmu u sklopu Gastra Turopolja! Prijave u tijeku

Točno mjesec dana ostalo je do ovogodišnjeg "Gastra" u sklopu kojeg će se održati i Gospodarski sajam Velike Gorice. Prijave za sudjelovanje na sajmu traju do 20. rujna!

17.09.2021. Na Perunfest samo uz covid potvrdu ili testiranje na ulazu

Ulaz na Perunfest, uz važeću covid potvrdu i negativan test je besplatan, dok je cijena ulaznice u samu Kuriju Modić Bedeković 5 kuna.

17.09.2021. Velikogorička književnica Zdenka Mlinar u Sisku predstavila svoju novu knjigu "Ocean"

Već šesta knjiga Zdenke Mlinar nosi naslov „OCEAN“, a satkana je od haiku poezije, koja je i Zdenkin prvijenac kada je u pitanju ta pisana forma.

17.09.2021. Oktoberfest u Gorici: Točeni Paulaner, besplatne kobasice i pravi bavarski ugođaj čekaju vas u centru grada!

Pivo će teći u potocima, brk ćete moći omastiti finim kobasicama, a za još bolji ugođaj pobrinut će se ljubazne hostese odjevene u bavarskom stilu.

16.09.2021. Najavljen Šaranski kup na Ježevu: U 50 sati ribolova imate priliku pokazati svoje vještine i znanje!

Natjecanje će se provesti prema pravilniku Natjecanja ŠRU Odra Velika Gorica.

16.09.2021. Pub kviz nakon "korona pauze" okupio sedam ekipa: 'Volimo se natjecati u znanju i svaki put naučimo nešto novo'

Kviz je okupio sedam ekipa željnih da odmjere snage u znanju odgovarajući na pitanja iz različitih područja – zemljopisa, povijesti, znanosti, sporta, kulture...Evo njihovih dojmova.

16.09.2021. Kurija Modić-Bedeković postaje dom vilama, coprnicama, mogutima, čarobnjacima, evo i programa!

Pred nama je još jedan Perunfest, festival zaboravljenih priča i narodnih predaja koji u Turopolje dovodi vile, coprnice, čarobnjake, magične moći, legende i bajke te brojne živopisne likove koji će vas nakratko povesti u neko drugo vrijeme i drugi prostor.

16.09.2021. FOTO Vatrogasci imali pune ruke posla u Mraclinu: Gorjela trava i raslinje, intervenirala i JVP

Dva požara trave i niskog raslinja obuzdavali su u srijedu vatrogasci DVD-a Mraclin i Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica.

Prikazano 1 - 12 od 3991