Novosti Sport Događanja

25.02.2024. Darujte krv! Nova akcija u Gorici kreće u ponedjeljak

Pridružite se akcijama dobrovoljnog darivanja krvi koje redovito organizira Gradsko društvo Crvenog križa.

24.02.2024. FOTO Izložba Lego kockica oduševila i velike i male posjetitelje

Za kraj Tjedna bajki u Velikoj Gorici otvorena je izložba Lego kockica u organizaciji Udruge Kockice.

24.02.2024. FOTO Turopoljci Jurek i Katica, Posavska kukmasta kokica i još 700 golubova, kunići i ptice čekaju vas na velikoj izložbi

Od poznatijih do manje poznatih pasmina, od običnih golubova i kokica, do egzotičnih pernatih stvorenja koje svojim izgledom plijene pozornost svakog posjetitelja doista je atraktivno za pogledati i uvjeriti se koliko pažnje i ljubavi uzgajivači posvećuju da bi se te vrste u našem podneblju očuvale.

23.02.2024. Simbol Turopolja pred fotoobjektivom: Nastalo već 500 fotografija poculica, najstarije datiraju iz 19 stoljeća! Sprema se izložba

Nakon što se prikupe i fotografiraju uslijedit će velika izložba fotografija ovog vrijednog, kulturnog blaga, simbola i identiteta turopoljskog kraja.

23.02.2024. Knjižnica želi ponuditi nove usluge za građane treće životne dobi! Poziva ih da ispune anketu

Cilj ankete je prikupiti informacije kako građani treće životne dobi Velike Gorice i okolice percipiraju trenutno dostupne usluge knjižnice i događanja, te što očekuju i žele od mogućih novih usluga i aktivnosti za građane.

23.02.2024. Ove subote ne propustite izložbu Lego kockica u POUVG-u

Na njoj će svoje kreacije predstaviti članovi kluba Kockice, prvog i jedinog kluba koji okuplja ljubitelje kockica u Hrvatskoj.

23.02.2024. Raspisan natječaj za dodjelu nagrade tehničke kulture „Rudolf Perešin”

Nagrada tehničke kulture „Rudolf Perešin“ dodjeljuje se kao godišnja nagrada i nagrada za životno djelo. Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2024. godine.

22.02.2024. Vinari "Grozda" kušali mlado vino: "Usprkos izazovnoj i teškoj vinogradarskoj godini kvaliteta je dobra"

Članovi Grozda su u nazočnosti najmlađeg glavnog enologa podruma Kutjevo d.d. Ivana Marinclina te prodajnog predstavnika tvrtke Bayer d.o.o. dipl. ing. agronomije Petra Živkovića, obavili kušanje oko 30-ak prinesenih uzoraka mladih vina.

22.02.2024. CB "Chill" poziva na FIFA turnir ovog vikenda

Pobjednik će osim laskave titule najboljeg Fifa majstora u Gorici dobiti nagradu koja se sastoji od medalje i 50 posto kotizacije.

22.02.2024. Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije!

Lijepe vijesti stižu iz Beograda gdje su puhači sudjelovali na Međunarodnom natjecanju „Davorin Jenko” zauzevši prva i druga mjesta u svojim kategorijama.

22.02.2024. Martin Kosovec s pjesmom "Maštarija" nastupa večeras na Dori

U tri večeri glazbenog spektakla za prestižnu statuu Dore i hrvatsku pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu borit će naši poznati i manje poznati pjevači. S pjesmom ”Maštarija” već večeras nastupit će Martin Kosovec, pobjednik ovogodišnjeg Voicea i učenik Zrakoplovne tehničke škole „Rudolf Perešin”.

22.02.2024. Jubilarni 50. film Woodyja Alena gorički umirovljenici mogu pogledati besplatno

Svi umirovljenici, 23. veljače, u 11 sati mogu besplatno pogledati u kinu ovu romantičnu komediju.

Prikazano 1 - 12 od 6085