Novosti Sport Događanja

Zagreb karate kup: Ines i Igor zlatni, 13 medalja za Veliku Goricu

12.09.2018. / Damir Žbulj

U organizaciji Zagrebačkog karate saveza održan je još jedan međunarodni Zagreb karate kup, koji je okupio preko 600 natjecatelja iz 77 klubova i deset država.

Karate klub Velika Gorica predstavljalo je 24 natjecateljica i natjecatelja u 29 kategorija.

"Većini naših boraca ovo je bio prvi turnir nakon ljetne stanke i možemo reći da smo jako zadovoljni viđenim, pogotovo kod starijih natjecatelja kojima je fokus na prvenstvu Hrvatske koje će se održati u studenom u Rijeci," poručili su iz kluba.

Velikogoričke karatašice i karataši osvojili su 13 medalja, od čega su dva zlata, četiri srebra i sedam bronci.

Najbolji su očekivano bili Ines Grdenić i Igor Vrban. Ines je zlatna bila u seniorskoj kategoriji do 61 kilograma, dok je Igor najsjanije odličje osvojio u juniorskoj kategoriji iznad 76 kilograma.

Srebrni su bili Katja Braica (učenice -40kg), Borna Novak (kadeti -63kg), Mia Mijović (juniorke -48kg) i Kristijan Obrazović (seniori -60kg).

Bronce su oko vrata stavili Emanuel Dundović (ml.učenici -30kg), Andro Vuković (ml.učenici -38kg), Mihael Potočki (učenici -34kg), Luka Tačković (učenici -38kg), Lucija Kirinić (učenice -32kg), Petar Orešković (juniori -61kg) te Mia Mijović u seniorskoj konkurenciji do 50 kilograma.

Nadolazećeg vikenda je na rasporedu Karlovac Open, a nakon toga u Rijeci od 28. do 30. rujna jedan od najjačih turnira u godini Croatia Open, koji svake godine okuplja preko 1500 natjecatelja.

 

 

Galerija slika

Zagreb karate kup: Ines i Igor zlatni, 13 medalja za Veliku Goricu Zagreb karate kup: Ines i Igor zlatni, 13 medalja za Veliku Goricu Zagreb karate kup: Ines i Igor zlatni, 13 medalja za Veliku Goricu Zagreb karate kup: Ines i Igor zlatni, 13 medalja za Veliku Goricu Zagreb karate kup: Ines i Igor zlatni, 13 medalja za Veliku Goricu

Podijeli