Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Lovrić pogotkom za pamćenje usmjerio dvoboj na Drosini: Matar dokrajčio Puljane

31.07.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice upisali su novu prvenstvenu pobjedu na gostovanju u Puli! Ekipa Krunoslava Rendulića je, nakon slavlja nad Šibenikom, bila bolja i od Istre 1961. Utakmicu je usmjerio fantastičan pogodak Kristijana Lovrića iz slobodnog udarca s 30-ak metara...

Mogao je turopoljski prvoligaš u otvaranju dvoboja doći do prednosti, ali je Matar upropastio sjajnu akciju Babeca i Mitrovića.

Ipak, nije trebalo proći puno vremena da Goričani dođu do prednosti!

Kristijan Lovrić izborio je slobodnjak na gotovo 30 metara te je fantastičnim udarcem podsjetio o kakvom se majstoru radi. Vratar domaćih nije imao šanse...


Početkom nastavka ponovno je Lovrić imao lijepu prigodu, ali rezultat se nije mijenjao.

Napokon je pogodio i Matar Dieye, ali je gol poništen zbog zaleđa, koje je potvrđeno poslije provjere VAR-a.

Utakmica je bila odlučena u 68. minuti, kad je Matar ipak pronašao put do protivničke mreže, na asistenciju Matije Dvornekovića.

Uspjela je Istra u sudačkoj nadoknadi smanjiti zaostatak, Hassane Bande je poentirao na drugoj vratnici, no, više nije bilo dovoljno vremena za povratak domaćih, koji nisu niti zaslužili ništa više od minimalnog poraza.

Gorica je drugom pobjedom u trećem kolu stigla privremeno do četvrte pozicije, a u idućem kolu, koje je na rasporedu 7. kolovoza, na Gradski stadion stiže splitski Hajduk.


HNK GORICA: Banić - Musa, Jovičić, Krizmanić, Keita (od 46. Steenvoorden) - Junior, Babec - Mitrović (od 87. Janković), Fruk (od 64. Dvorneković), Lovrić - Matar (od 81. Brodić). Trener Krunoslav Rendulić.

 

 

Podijeli