Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Brozović spasitelj Intera!

11.09.2022. / Damir Žbulj

U derbiju šestog kola talijanske Serie A milanski Inter je na svom travnjaku s minimalnih 1:0 svladao Torino, a junak pobjede bio je naš Okujec Marcelo Brozović, koji je gostujuću mrežu zatresao u 89. minuti dvoboja!

Nakon poraza u Ligi prvaka od minhenskog Bayerna, u dvoboju kojeg smo pratili uživo na Giuseppe Meazzi, uspjeli su se Nerazzurri oporaviti na najbolji mogući način, vrijednom pobjedom u domaćem prvenstvu.

Brozović je ponovno bio ponajbolji igrač Intera, a sve je začinio atraktivnim pogotkom u završnici, kad je majstorski iskoristio jedan ubačaj Barelle na protivnički peterac [VIDEO]. To mu je drugi pogodak sezone, zabio je i u prošlom kolu u gradskom derbiju s Rossonerima, a raduje nas i da je 'bomba' u dobroj formi prije okupljanja Vatrenih za Ligu nacija, ali i skorašnjeg Svjetskog prvenstva, koje u studenome počinje u katarskoj Dohi. 

Inter je ovom pobjedom zadržao priključak za vodećim Napolijem i Milanom, idućim protivnikom Dinama u Ligi prvaka. Torino s klupe vodi Ivan Jurić, u sastavu je bio i Nikola Vlašić, a trenutno je na sedmoj poziciji.

Brozović i njegov Inter idući izazov imaju u srijedu u Ligi prvaka, na gostovanju kod Viktorije Plzen.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli