°C 22

Stolnotenisači Stanfara naposljetku treći

16.04.2019.

Sportska redakcija

Spušten je zastor na još jednu stolnotenisku sezonu. Igrači Velike Gorica Stanfar prvenstvo su okončali kao trećeplasirani sastav lige iza prvaka Srdočija koji se plasirao u Superligu, te drugoplasiranog Kvarnera. U 16 odigranih susreta, velikogorički stolnotenisači su zabilježili 12 pobjeda i 4 poraza, što im je u konačnici donijelo 28 bodova.

Sezonu su Velikogoričani završili gostovanjima u Zaboku i Samoboru gdje je ostvaren polovičan uspjeh. Nakon pobjede nad Zabokom od 4:1, u susretu sa Samoborom upisan je uvjerljiv poraz od 4:0. Spomenimo i to kako je u posljednjim ovogodišnjim susretima umjesto Martina Petrovića debitirao mladi Ivan Gusić. Uz Petrovića i Gusića, boje Stanfara ove su sezone još branili nezamjenjivi „stari vuk“ Marko Habijanec, Karlo Javor, Marko Dolibašić te prekaljeni veteran Miljenko Radočaj.

Premijernu sezonu u 1. HL-Zapad, stolnotenisačice Velike Gorice Stanfar završile su na sedmom mjestu s omjerom od 6 pobjeda i 12 poraza. Nažalost, sezonu su djevojke završile neodigravanjem meča protiv Uranije iz Baške Vode, jer se nisu zaputile na ovo gostovanje.

-Na zadnje mogu reći zadovoljavajuća sezona. Cure nisu ispale, a dečki su ostali pri vrhu. Ako Petrović i Javor malo bolje odigraju, možda možemo iznenaditi ulaskom u Superligu- rezimirao je netom završenu sezonu prvi reket velikogoričkog stolnog tenisa Marko Habijanec.