Novosti Sport Događanja

Stolnotenisači Stanfara naposljetku treći

16.04.2019. / Sportska redakcija

Spušten je zastor na još jednu stolnotenisku sezonu. Igrači Velike Gorica Stanfar prvenstvo su okončali kao trećeplasirani sastav lige iza prvaka Srdočija koji se plasirao u Superligu, te drugoplasiranog Kvarnera. U 16 odigranih susreta, velikogorički stolnotenisači su zabilježili 12 pobjeda i 4 poraza, što im je u konačnici donijelo 28 bodova.

Sezonu su Velikogoričani završili gostovanjima u Zaboku i Samoboru gdje je ostvaren polovičan uspjeh. Nakon pobjede nad Zabokom od 4:1, u susretu sa Samoborom upisan je uvjerljiv poraz od 4:0. Spomenimo i to kako je u posljednjim ovogodišnjim susretima umjesto Martina Petrovića debitirao mladi Ivan Gusić. Uz Petrovića i Gusića, boje Stanfara ove su sezone još branili nezamjenjivi „stari vuk“ Marko Habijanec, Karlo Javor, Marko Dolibašić te prekaljeni veteran Miljenko Radočaj.

Premijernu sezonu u 1. HL-Zapad, stolnotenisačice Velike Gorice Stanfar završile su na sedmom mjestu s omjerom od 6 pobjeda i 12 poraza. Nažalost, sezonu su djevojke završile neodigravanjem meča protiv Uranije iz Baške Vode, jer se nisu zaputile na ovo gostovanje.

-Na zadnje mogu reći zadovoljavajuća sezona. Cure nisu ispale, a dečki su ostali pri vrhu. Ako Petrović i Javor malo bolje odigraju, možda možemo iznenaditi ulaskom u Superligu- rezimirao je netom završenu sezonu prvi reket velikogoričkog stolnog tenisa Marko Habijanec.

Podijeli