Novosti Sport Događanja

Štefanje na Kutiji: U spektakularnom nedjeljnom četvrtfinalu i ekipa s goričkim 'štihom'

25.12.2021. / Damir Žbulj

Legendarni malonogometni turnir Kutija šibica ove je godine stigao do svog jubilarnog 50. izdanja, a na velikoj četvrtfinalnoj završnici, koja se tradicionalno igra na Štefanje, igrat će i ekipa Pimont – Staklo Matić – Max Autodijelovi, ekipa koja ima i gorički sponzorski štih, uz nekoliko prvotimaca Futsal Gorice.

Kutiju su otvorili minimalnom 1:0 pobjedom nad ekipom Autoškola Korzo Karlovac golom Darka Duvnjaka, nakon toga je s 3:1 'pala' CB Virage, golovima Vojnovića, Toša i Grdića, dok su u šesnaestini finala svladali ekipu Bubka bar Gofar Selo Ljubavi s 2:1. Dvoboj su odlučili Duvnjak i Sokić.

U osmini finala Pimont – Staklo Matić – Max Autodijelovi je s 3:2 pobijedila ekipu MNK Sasina - Dado gradnja.

Nakon što je Duvnjak zatresao vlastitu mrežu, Čirjak, Mataja i Vojnović pronašli su put do suparničke mreže, za preokret, veliko slavlje i ulazak među malonogometnu 'elitu' i nastupa na Štefanje.

Očekuje se ponovno još jedan spektakl, uz tisuće gledatelja na tribinama te prije svega sjajne utakmice, očekuje se i zabavni program i nagradne igre za posjetitelje.


Ekipi Pimont – Staklo Matić – Max Autodijelovi protivnik će biti proslavljena momčad Poliklinika Milojević, za koju pak nastupaju igrači Futsal Dinama, poput Kanjuha, Čekola i Grbeše.

Bit će to zaista spektakularni okršaj, kako za sudionike na terenu, tako i za navijače.

U sastavu momčadi Pimont – Staklo Matić – Max Autodijelovi su Pavao Ježić, Eugen Gudek, Robert Grbić, Filip Vojnović, Darko Duvnjak, Marko Starčević, Dario Šestić, David Verić Krasnić, Luka Toš, Marko Grdić, Matija Ceraj, Ivan Sokić, Tino Čirjak, David Mataja.

Četvrtfinale otvaraju momčadi Krešimir Keta Bandić te Cammeo Big Bang team, a utakmica počinje u 18 sati. Biberon Koestlin igra protiv Juicy-Maraske u 19 sati, a nakon njih na teren izlaze Pimont – Staklo Matić – Max Autodijelovi i Poliklinika Milojević u 20 sati. Zadnji par četvrtfinala su CB Dobermann i Keraterm Centropolinomonta od 21 sat.

Polufinalni susreti igrat će se 28. prosinca, a borba za veliki trofej Kutije na rasporedu je 29. prosinca.

Svi sudionici i posjetitelji Kutije šibica prilikom ulaska dvoranu moraju predočiti valjanu EU COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19. Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljima, izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde. Uz potvrde, obavezno je nošenje maski te održavanje preporučenog razmaka.

 

Podijeli