Novosti Sport Događanja

Sjajan stolnoteniski vikend

18.11.2018. / Sportska redakcija

Vikend za nama bio je uspješan za goričke stolnotenisače i stolnotenisačice, koji su premijerno ove sezone zaigrali pred domaćom publikom. Muška ekipa teže od očekivanog slavila je protiv mlade ekipe Pule II, dok je ženska ekipa u čijem se sastavu po prvi puta ove sezone pojavila Mirjana Lučić svladala Zabok i Svetu Nedelju- Novake.

Protiv mlade, ali perspektivne ekipe Pule II, Velikogoričani su očekivali nešto lakši posao. No, već prvi meč između Petrovića i Vekića u kojem je Petrović slavio nakon pet setova pokazao je kako stvari i neće biti nimalo jednostavne. Srećom, povukli su oni iskusni Marko Habijanec te Miljenko Radočaj koji je uskočio u sastav umjesto Martina Petrovića koji je imao fakultetskih obaveza te je spriječena senzacija.

Ženska ekipa lakoćom je u prijepodnevnom meču s glatkih 4:0 svladala Zabok, pri čemu su po jednu pobjedu upisale Zara Ilić, Mirja Lučić, Mia Ivanković te par Ilić/Ivanković, dok su u popodnevnom meču Velikogoričanke s 4:1 bile bolje od Svete Nedelje-Novaka. Dvije pobjede upisala je Zara Ilić, a po jednu Mirjana Lučić i Mia Ivanković, dok su gošće bile uspješnije u igri parova.

Galerija slika

Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend Sjajan stolnoteniski vikend

Podijeli