Novosti Sport Događanja

Rendulić: Kiki je ekstra kvaliteta, blagodat je imati ga u momčadi!

01.08.2021. / Damir Žbulj

Gorica je u Puli u trećem kolu HT Prve lige rezultatom 2:1 stigla do svoje prve gostujuće pobjede te se drugim ovosezonskim zasluženo vratila tamo gdje i zaslužuje biti, u gornjoj polovici ljestvice.

Barem privremeno je ekipa Krunoslava Rendulića na četvrtoj poziciji i nadamo se kako će tamo biti i na kraju sezone...

"Kao što smo i najavljivali, došli smo u Pulu otvorenog garda i po pobjedu, a to smo i ostvarili. Moram se zahvaliti mojim momcima, igrali smo jako dobro od prve do 90. minute. Mislim da smo cijelo vrijeme kontrolirali zbivanja na terenu i našoj pobjedi nema zamjerke..."

"Drago mi je da me nije poslušao, jer smo imali jednu kombinaciju koju smo mogli odigrati," u svom je šaljivom tonu dodao trener Rendulić.

Fantastično je s 30-ak metara pogodio Kristijan Lovrić, što mu je bio prvi pogodak na ovom stadionu uopće, dok je drugi gol zabio Matar Dieye.

"Kiki je za hrvatske uvjete ekstra kvaliteta i stvarno je blagodat je svakom treneru imati ga u momčadi. Pogodio je fenomenalno, on to ima u sebi i svaki trening to pokazuje. Vidjeli smo mi to puno puta..."

Domaćin je u finišu smanjio zaostatak, ali nije u posljednjim minutama uspio napraviti nešto više.

"Kad dobiješ gol u zadnjim minutama, a rezultat je aktivan, uvijek se u završnici može nešto nepredviđeno dogoditi, da 'zaluta' i drugi gol. No, mi smo, na našu sreću, iskontrolirali to do kraja i zasluženo dobili," zaključio je strateg turopoljskog prvoligaša.

Lovrić je istaknuo zasluge cijele momčadi za ovu pobjedu, ali i trenera Rendulića.

"Ponosan sam na čitavu momčad, izvukli smo tešku pobjedu, jer znamo kakva je Istra momčad i kako igra. Ovdje je uvijek teško i sama činjenica da ovdje u ove tri godine nisam prije zabio dovoljno govori..."

"Razbio sam to 'prokletstvo', pomogao sam ekipi da dođe do tri boda i pohvale svima!"

"Nećemo gledati predaleko, imamo svoj put, imamo svoj cilj, a trener pred nas postavlja zadatke koje mi pokušavamo maksimalno ispuniti. Nadam se da smo u tome dobri, trebamo samo nastaviti raditi i rezultati će doći," istaknuo je najbolji gorički napadač pa poručio za kraj:

"Nadam se da ćemo nastaviti svi u tom dobrom ritmu!"

Prilika za novo slavlje bit će već u subotu 7. kolovoza na Gradskom stadionu protiv Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli