Novosti Sport Događanja

Prva ekipa Gorenc transporta iznenađujuće ispala s 'Hvidre', na Sveta tri kralja bogati malonogometni program u Bakariću

06.01.2022. / Damir Žbulj

Nekoliko iznenađenja dogodilo se i na ovogodišnjem izdanju tradicionalnog malonogometnog turnira Kup HVIDR-a. Baš kao i svake godine, neke momčadi koje su u startu iskazale velike ambicije, ne ostvare priželjkivani rezultat.

Jedna od njih je ekipa Keraterm, koja je nedavno igrala polufinale Kutije šibica, a u Velikoj Gorici nije uspjela čak niti kroz repasaž doći do drugog kola.

U prvom kolu zaustavio ih je Taxi Bračić, dok su na 'popravnom' bolji bili momci iz momčadi Sporting DNA.

Iznenađujuće su poraženi i Gorenc transporti, točnije, prva ekipa 'mecene' Daniela Gorenca. U regularnom vremenu nisu uspjeli slomiti otpor suparnika, a onda je Ćosić design boljim izvođenjem sedmeraca prošao u nastavaka natjecanja.

Ipak, Gorenc transporti imaju i drugu ekipu na turniru, koja je u prvom kolu izbacila ekipu CB Index Staklo Franjić, dok je u drugom s 2:0 nadigrala Lobby & Village Bar.

CB Index Staklo Franjić je kroz repasaž na kraju prošla u drugo kolo, gdje je s 2:0 svladala CB Vuglec.

Nakon raspucavanja je slavila i momčad  CB Eden, koja je eliminirala CB Virage.

Natjecanje nastavlja i Benz-Elmo, poslije 2:0 slavlja nad momčadi 4P Marketing.

Na blagdan Sveta tri kralja akcija u Bakariću kreće već u 13.30 sati srazom ekipa Zalogajnica GablericaTupek Auto.

Nakon njih na teren izlaze Junferi i Sport One, slijedi dvoboj ekipa SuperSport i Oziris bar, dok će pobjednik dvoboja ekipa Pizza Factory i Turbina igrati protiv CB Index Staklo Franjić.  CB Eden igra protiv Tim kabela, u natjecanje se uključuje i CB Epic Brozo, koji će odmjeriti snage s ekipom Sporting DNA, od 17.20 sati. Slijedi okršaj momčadi Taxi Bračić i Lux Digital pa okršaj Poliklinike Ribnjak i SC Flegar. MNK Gornja Zdenčina igra protiv Panadić sporta, Pizzeria Viva protiv Gospodara Svjetla, dok će program ovog četvrtka zaključiti Mexpo Auto škola Galek i Instalacije Tičarić, od 20.40 sati.

Podijeli