Novosti Sport Događanja

Po hladnom i kišnom vremenu Udarnik slavio protiv Radoboja

15.10.2016. / Nefertum IT
Tik pred početak današnjeg dvoboja između Udarnika i Radoboja spustila se kiša koja nije prestajala padati kroz čitavi tijek utakmice, što je uvelike utjecalo na kvalitetu igru. Bez obzira na pomalo teške uvjete, Udarnik je u ranoj fazi utakmice s dva pogotka otklonio sve dvojbe oko konačnog pobjednika.

Prvi su zaprijetili skromni gosti iz Radoboja koji su u Kurilovec stigli sa svega 13 igrača, zbog čega je inače standardni vratar Tomislav Pelin zauzeo mjesto u vrhu napada. Udarac Kristijana Leljaka iz šeste minute lakoćom je u korner odbio sigurni Domagoj Kranjčec, da bi četiri minute kasnije domaća momčad povela nakon prvog udarca u okvir gola. Strijelac za vodstvo Udarnika bio je Josip Grdenić kojem  je uvelike pripomogla i loša reakcija vratara Radoboja, Ivice Slivnjaka koji je po drugi puta kapitulirao u 25. minuti.

10 udar velika.jpg

Odmjeren udarac s dvadeseatk metara opalio je Ante Džaja, a lopta je odsjela iza Slivnjakovih leđa. Bio je to i konačni rezultat utakmice u kojoj su igrači u nastavku susreta jedva čekali posljednji sučev zvižduk, jer teren je sve više nalikovao na vaterpolski bazen, nego li na travnjak za nogomet.

10 udar velika 1.jpg

-Vidjeli ste i sami da se nije vidjelo tko je kvaliteniji, a tko manje kvalitetan. Na svu sreću zabili smo u prvom poluvremenu ta dva gola, jer u drugom se uopće nije moglo igrati, jer to nisu bili nogometni uvjeti. Najbitnije je da se nitko nije ozlijedio i da smo osvojili tri boda- kratko nam je poslije utakmice rekao domaći trener, Boris Perković.

10 udar velika 2.jpg

10 udar velika 3.jpg

10 udar velika 4.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 10. KOLO
NK UDARNIK – NK RADOBOJ 2:0 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Grdenić (10), 2:0 Džaja (25)
NK UDARNIK: Kranjčec, Šarić, Milanović, Ladović, Pralas (od 59. Brajko), Brčić (od 86. Skrbin), Kelava (od 65. Zlodi), Grdenić, Strunje, Petković (od 81. Landeka), Džaja (od 71. Mihanović). TRENER: Boris Perković
NK RADOBOJ: Slivnjak, Tušek, Hrvoj, Krkalo, Cerovec, Habjanec (od 46. Majcenić), Pelin, Leljak, Korenić, Vuzem (od 88. Mužar), Antolić. TRENER: Željko Tihava

Podijeli