Novosti Sport Događanja

Odra uzela bod lideru i 'pomogla' Lukavcu, loše nedjeljno jutro Gradića u Zaboku

25.10.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Odre zaustavili su na svom travnjaku pobjednički niz Ravnica, osvojili su vrijedan bod, a usput i pomogli Lukavcu, koji je ostao na korak od vrha ljestvice.

-->> Lukavec s igračem manje u završnici 'zapucao' penal i propustio pobjedu

Gosti iz Zagreba, za koje nastupaju i Matija Špičić i Igor Čagalj, poveli su nakon pola sata igre golom Alena Fulira. Izjednačenje je 15-ak minuta prije kraja osigurao kapetan Filip Luter. Odra je završnicu odigrala bez isključenog Kolaka, no, uz pomoć navijača po teškom terenu uspjela je na kraju sačuvati 1:1 i upisati zasluženi bod protiv favoriziranog suparnika i lidera 4. NL Središte Zagreb.

Zanimljivo je kako su Ravnice i dalje jedina momčad bez poraza, a svoja tri remija u 12 odigranih kola upisali su protiv Dinama u Odranskom Obrežu, kod Gradića i sada kod Odre, koja je ove nedjelje osvojila tek osmi bod. Banovac ima jedan manje, a Zelina tri, no, trenutni 'fenjeraš' ima i dvije utakmice 'zaostatka' zbog korone. 

NK ODRA: Mate Zubak, Admir Tahirović, Jurica Rogić (Valentin Borković 75'), Robert Pisačić (Robert Zlodi 52'), Ivan Šipuš, Karlo Bundek, Filip Luter, Domagoj Šipuš (Karlo Kasabašić 69'), Ante Kolak (CK 88'), Ivan Dodić (Marko Bačurin 78'), Marco Ban. Trener: Branko Mlinar. 

Gradići su u Zaboku kod Mladosti gostovali u ranom jutarnjem terminu od 10 sati i kao da je to imalo utjecaja na izvedbu nogometaša pod vodstvom Gorana Jelavića.

Domaći su do 27. minute imali 2:0 na semaforu, oba puta strijelac je bio Goran Dlesk. Nadu u pozitivan rezultat vratio je Stjepan Pralas, koji je pola sata prije kraja smanjio zaostatak, međutim, treći gol Mladosti u 80. minuti za konačnih 3:1 prelomio je ovaj dvoboj.

Gradićima je ovo drugi uzastopni poraz, a trenutno su na šestoj poziciji s 20 bodova, dva manje od Dinama (OO), koji ima i utakmicu više.

Vodeće Ravnice su na 30 bodova, Lukavec ima tek jedan manje...

U 13. kolu Lukavec igra kod Sutle Laduč, Gradići dočekuju kutinsku Moslavinu, Odra gostuje kod Rugvica Save, a Dinamo kod Save Strmec.

NK GRADIĆI: Ivan Zagorac, Hrvoje Krstanović (Cedrick Junior Yame Loaw 74'), Filip Turkalj (Filip Božić 80'), Toni Borovac (Marko Župetić 60'), Jurica Brdek, Stjepan Pralas, Igor Cindrić, Krešimir Budimir, Igor Hajduk (Josip Hrženjak 39'), Ante Rodiš, Patrik Vojnić (Leo Đuđić 46'). Trener: Goran Jelavić.

 

(Foto: NK Ravnice)

 

Podijeli