Novosti Sport Događanja

Novi poraz Kurilovca u Pazinu

03.06.2018. / Sportska redakcija

Srećom što je prvenstvo pri kraju i što su tijekom prvih dvadesetak kola nogometaši Kurilovca prikupili dobru bodovnu zalihu, jer s obzirom na rezultate u posljednjih mjesec i pol dana zvona za uzbunu odavno bi zvonila. Ovako svi jedva čekaju kraj prvenstva koje će po Kurilovčane s obzirom na to da su novaci u ligi biti zadovoljavajuće, no s obzirom na to da su se dvije trećine prvenstva držali vrha, a završit će u sredini poretka ostat će žal za boljim plasmanom.

Već punih mjesec dana nogometaši Kurilovca su bez pobjede. Posljednji puta slavili su u Labinu 5. svibnja. Bilo je to 27. kolo, a od tada do današnjeg, 33. kola osvojili su samo jedan bod. Na današnjem gostovanju u Pazinu izabranici trenera Damira Biškupa doživjeli su novi neuspjeh. S minimalnih 1:0 porazila ih je domaća Pazinka.

U ostalim susretima pretposljednjeg 33. kola igrali su; Dugo Selo-Vrapče 3:0, Segesta-HAŠK 3:2, Zagreb-Vinogradar 1:1, Jadran-Vrbovec 1:2, Zagorec-Maksimir 3:1, Trnje-Opatija 1:0, Dubrava Tim kabel-Rudar 1:0 i Krk-Špansko 2:0.

Podijeli