Novosti Sport Događanja

Nervozna Lomnica pretrpjela težak poraz od Dinama (J)

14.05.2018. / Sportska redakcija

Oslabljena momčad Lomnice u čijem sastavu jučer nije bilo Dinka Miljkovića, Doriana Ožvalda i Ivana Kosa, dočekala je trećeplasirani Dinamo Jakovlje. Gosti iako novaci u ligi ugodno su iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, a u susretu u Lomnici opravdala su ulogu favorita zabilježivši uvjerljivu pobjedu od 4:0.

Domaći igrači dosta nervozno ušli su u susret, u kojem će uz njih prstom u suce jučerašnjeg dvoboja uprijeti i svi domaći kibici koji su mišljenja kako su u devetoj minuti ostali zakinuti za jedanaesterac nakon prekršaja nad Josipom Grdenićem. Gosti su strpljivo čekali svoju priliku te su u samo tri minute razriješili pitanje pobjednika. Najprije je u 29. minuti goste u vodstvo doveo Vrabec, nakon što je njegov udarac netko od domaćih igrača skrenuo u vlastitu mrežu, da bi tri minute kasnije pogrešku domaćeg vratara iskoristio kapetan Dinama , Petir koji je udvostručio vodstvo svoje momčadi.

Nastavak susreta nije donio veće promjene, igrači Lomnice tražili su pogodak kojim bi se vratili u susret, no nakon isključenja Grdenića, bilo je jasno kako povratka neće biti. Brojčanu nadmoć gosti su okrunili s još dva zgoditka Zrinjskog i Piškora za na kraju uvjerljivu pobjedu od 4:0.

JŽNL, 25. KOLO
NK LOMNICA – NK DINAMO (J) 0:4 (0:2)
STRIJELCI: 0:1 Vrabec (29), 0:2 Petir (32), 0:3 Zrinjski (72), 0:4 Piškor (76)
NK LOMNICA: Pogledić, Beg, Arbanas, Grgić, J. Ćurić, Jović (od 53. Štuban), M. Ćurić, Grdenić, F. Ćurić (od 72. Draženović), J. Trumbetaš (od 66. M. Trubetaš), Dijanežević. TRENER: Krunoslav Češković
NK DINAMO (J): Pilski, Petir, Bjelobradić, Vrabec, Vidaković, Zrinjski (od 73. Frkanec), Piškor, Heric (od 29. Pirički), Konjevod, Horvat, Pinheiro. TRENER: Davor Debogović 

Podijeli