Novosti Sport Događanja

Mraclin i dalje gazi sve pred sobom, Jelačić u Vukovini nastavio svoj fantastičan niz

18.11.2020. / Damir Žbulj

Fantastičan pobjednički niz nogometaši Mraclina protegnuli su i na sedmu uzastopnu utakmicu, nakon što su s 5:0 svladali Slogu iz Križa.

Očekivani je to rezultat, Sloga je na samom dnu ljestvice s tek jednim osvojenim bodom u dosadašnjih 14 nastupa i poprilično je izgledno kako će na kraju sezone ispasti u niži rang.

S druge strane Mraclinci igraju sve bolje i bolje, a s 34 osvojena boda na fenomenalnom su trećem mjestu, samo pet bodova zaostatka od vodećeg TOP-a iz Kerestinca.

Gosti su uspjeli sačuvati svoju mrežu u prvom poluvremenu, ali su u nastavku ipak doživjeli potop.

Juraj Cvetnić je probio protivničku obranu odmah početkom drugog dijela, pola sata prije kraja zabija i Hrvoje Kolarić, a sedam minuta kasnije i Josip Jurić. Obojica su ušli u igru početkom nastavka.

Isto kao i dvostruki strijelac Petar Milatović, koji je u 69. minuti realizirao kazneni udarac, a u samom finišu postavio konačni rezultat.

NK MRACLIN: Sonny Boy Dražić, Domagoj Desput, Marko Ivančić (Josip Jurić 45'), Josip Domitrović, Juraj Cvetnić (Robert Petravić 67'), Filip Onić, Bruno Augustić (Petar Milatović 45'), Ivan Kos (Bruno Dandić 70'), Mario Kos, Nikola Kuzmić (Hrvoje Kolarić 45'), Hrvoje Šikić. Trener: Marko Pancirov.

U posljednjem ovogodišnjem kolu Mraclin u nedjelju od 14 sati gostuje u Lomnici.


U Vukovini su se opet slavila tri boda, Ban Jelačić je s 4:1 nadigrao Svetu Nedelju.

Saša Sabljak poentirao je već u 13. minuti, dok je Ivan Smok u 37. povećao prednost.

Marko Rovišan početkom nastavka u potpunosti odvodi susret na stranu domaćih, dok je Smok svojim drugim pogotkom, pola sata prije kraja, zapečatio sudbinu Svete Nedelje.

Gosti su u finišu zabili tek počasni pogodak...

NK BAN JELAČIĆ (V): Ivan Marković, Marko Rovišan (Petar Godinić 69'), Dominik Smolković, Saša Sabljak, Ivan Jambrešić (Petar Krasnić 46'), Ivan Smok, Josip Mihanović, Mateo Nikić (Antonio Nikić 85'), Josip Miletić, Krešimir Pajdić (Patrik Nezirović 69'), Antoni Prizmić. Trener: Stefan Rajić.


Jelačiću je ovo sedma uzastopna utakmica bez poraza, remizirali su tek u Kučama i Samoboru.

Ukupno je ekipa Stefana Rajića stigla do sedme ovosezonske pobjede i trenutno je na sedmoj poziciji s 24 osvojena boda, dva manje od Poleta, koji ima i odigranu utakmicu više.

U nedjelju momčad iz Vukovine gostuje kod Vinogradara, koji se u ovom kolu nije dobro proveo u Buševcu. Polet je slavio 2:0, golovima Jušića i Žordića

-->> Klas do drugog slavlja stigao u derbiju s Lomnicom, Polet upisao važne bodove protiv Vinogradara

Klas je u Mičevcu iznenadio Lomnicu (3:1), a Turopoljac je doma odigrao 1:1 sa Stupnikom.


JŽNL, 16. kolo:
NK Mraclin - NK Sloga Križ 5:0
NK Vatrogasac (Z) - ŠNM NK Naftaš Ivanić 2:1
NK Top - NK Dinamo Jakovlje 2:0
NK Polet (Bu) - NK Vinogradar Mladina 2:0
NK Ban Jelačić (V) - GNK Sveta Nedelja 4:1
NK Strmec - NK Rakov Potok 3:0
NK Turopoljac - NK Stupnik 1:1
NK Rakovec - NK Samobor 1:3
NK Klas (M) - NK Lomnica 3:1

 

Podijeli