Novosti Sport Događanja

Mašan Vrbica u redovima KK Gorice

03.10.2016. / Nefertum IT
Angažiranjem 22- godišnjeg razigravača Mašana Vrbice kompletiran je roster Košarkaškog kluba Gorica koji u subotu gostovanjem kod Jollya otvara novu sezonu. Nekadašnji juniorski i mladi crnogorski reprezentativac prošao je košarkašku školu u Lovćenu, a izvjesno vrijeme proveo je i u Mega Leksu, dok je lani nosio dres Teoda iz Tivta.

-Osobno već ga duže vrijeme pratim. Kad smo čuli da je slobodan stupili smo u kontakt s njime, jer upravo je on to što smo tražili. On je rješenje za tu poziciju, te će nam biti pravo pojačanje. Ustalom, nakon ovih par treninga i ostali igrači djelovat će puno opasnije na parketu- kaže nam trener goričkih košarkaša Neven Nikolić.

kc velika 3.jpg

Uoči susreta prvog kola pred Goričanima je završni glanc u kojem je potrebno uigrati momčad, koja se domaćoj publici predstavila u jako dobrom svjetlu u Kup susretu protiv Splita koji je tek u posljednjih pet minuta slomio otpor domaćih košarkaša.

-Prvenstveno moramo popraviti neke stvari u obrani, prije svega kontrolu skoka. Ovih pet dana radit ćemo na tim finesama, a ostaje nam otvoreno i pitanje prijateljske utakmice u srijedu- za kraj će trener Nikolić.  

Podijeli