Novosti Sport Događanja

Kurilovec rutinskom pobjedom do finala županijskog Kupa

17.05.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca očekivanom pobjedom protiv petoligaša Strmca iz Bedenice ostvarili su ulazak u finale Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije, čiji će domaćin biti upravo Kurilovec 25. svibnja.

U susretu protiv Strmca dileme oko pobjednika nije bilo niti jednog trenutka. Razlika u kvaliteti bila je vidljiva od samog početka, a konačnih 5:0 najbolje prikazuje omjer snaga na terenu. Gostujuća obrana izdržala je u prvih pola sata, a nakon što je Horvat u 32. minuti matirao Škofa bilo je samo pitanje koliko će pogodaka gosti inkasirati do kraja susreta. Uz Horvata koji je bio dvostruki strijelac, u dva je navrata mrežu Strmca zatresao i Brajko, a jednom Hodak.

Protivnici Kurilovčanima u finalu bit će nogometaši Save (S) koji su u Strmcu Samoborskom priredili senzaciju svladavši s 1:0 HNK Goricu.

KUP NSZŽ, POLUFINALE
NK KURILOVEC – NK STRMEC 5:0 (3:0)  
STRIJELCI: 1:0 Horvat (32), 2:0 Brajko (42), 3:0 Hodak (43), 4:0 Brajko (57), 5:0 Horvat (62)
NK KURILOVEC: Kranjčec (od 46 Sučić), Džaja, Čunčić, Horvat (od 71 Kelava), Kovačić (od 46 Celiček), Brajko (od 58 Turkalj), Hodak, Šarić, Šoštarec, Povoljnjak. TRENER: Damir Biškup
NK STRMEC: Škof, Novački, Dimović, Šilinić (od 46 Benčić), Bičak, Lajšić, Bedeković, Prišćan, Bašić, Trcak, Kucljak (od 67 Vuk). TRENER: Zdenko Dimović

Podijeli