Novosti Sport Događanja

Kup HVIDR-a: Pobjednički pehar osvojila ekipa Pizza Factory, CB Epic Brozo na kraju tek treći

10.01.2022. / Damir Žbulj

Uspješno je zaključeno 29. izdanje tradicionalnog velikogoričkog malonogometnog turnira Kup HVIDR-a.

Nažalost, niti sjajna momčad CB Epic Brozo, a ni druga ekipa Gorenc transporta nisu uspjeli izboriti finale...

Epic Brozo je u polufinalu, pomalo iznenađujuće, pogotkom u samoj završnici dvoboja, poražen od ekipe Pizza Factory, koja je na kraju i osvojila trofej.

Gorenc transporti 2 nisu imali previše šansi protiv razigrane momčadi Tupek Auto.

Na kraju je CB Epic Brozo s rutinskih 4:1 stigao do trećeg mjesta, a u velikoj završnici je Pizza Factory preokretom i 3:1 slavljem zasluženo podigla pobjednički pehar.

Nakon što se turnir prošle godine nije održao, organizatori mogu biti zadovoljni i odazivom ekipa, ali i gledatelja. U ždrijebu je bilo 40 seniorskih momčadi, a nažalost, zbog pandemijskih okolnosti nije bilo natjecanja veterana i mlađih dobnih kategorija.

Publika je svakog dana u velikom broju ispunila tribinu dvorane srednjoškolskog centra i povratak u 'Bakarić' osigurao je brojnim turopoljskim ljubiteljima malog nogometa puno veći komfor nego u Gradskoj sportskoj dvorani.

Na kraju, trofeje i priznanja uručili su gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, čelnik HNK Gorica predsjednik NS Zagrebačke županije i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Nenad Črnko.

Najbolji vratar i igrač izabrani su iz slavljeničke momčadi, a to su bili Antonio Erceg i Nikola Mrvelj. Najbolji strijelac turnira bio je Josip Spajić, iz redova finalista.

U ova izazovna vremena organizatori iz velikogoričke HVIDR-e mogu biti itekako zadovoljni kako su odradili ovogodišnji turnir, a sigurni smo kako će jubilarno 30. izdanje ponovno zasjati u punom sjaju.

Podijeli