Novosti Sport Događanja

Krizmanić: Na kraju će se pričati o nekim drugim stvarima, a manje o nogometu

03.10.2022. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice prekinuli su niz od pet uzastopnih prvenstvenih poraza, ali trener Igor Angelovski u svojoj četvrtoj utakmici na klupi turopoljskog prvoligaša i dalje ne zna za slavlje...

"Na kraju će se više pričati o nekim drugim stvarima, a manje o nogometu," jasno je poručio Krešo Krizmanić poslije 1:1 remija u Šibeniku.

-->>> Kriza se nastavlja: Gorica ispustila pobjedu na Šubićevcu


Gorica će sigurno imati primjedbi na suđenje Frana Jovića, na prestrogo isključenje Jurice Pršira i dosuđeni kazneni udarac desetak minuta prije kraja, iz kojeg je domaćin i stigao do boda.

"Mislim da smo imali dovoljno šansi da ranije riješimo utakmicu, još u prvom poluvremenu. Ali, na kraju moramo biti zadovoljni s osvojenim bodom. Bilo bi puno ljepše da je bila pobjeda, ali na neke stvari se ne može utjecati. Stvaramo dosta šansi, dolazimo pred protivnički gol, puno prijetimo, ali nikako da budemo još efikasniji. Crveni karton nas je 'presjekao', jer je to bilo baš početkom drugog poluvremena. I dok smo imali igrača manje Šibenik nam nije stvorio šansu, ali na kraju se sve okrene..."

"Rijeka je u rezultatskoj krizi, ali neće biti lagano. Oni su dobra ekipa, malo je nevjerojatno da smo konkurenti na dnu tablice," poručio je za kraj Krizmanić.

Pomalo nevjerojatno, ali utakmica s Rijekom u idućem kolu bit će istinski derbi začelja, okršaj dva kluba koja su ove sezone skupila najmanje bodova.

"Čestitam dečkima na izvanrednoj igri. Osvojili smo jedan bod, stvorili smo nekoliko izglednih prilika i mislim da mso u prvom poluvremenu trebali riješiti utakmicu..."

"Ovaj bod je značajan za nas, ako ništa drugo da prekinemo taj niz poraza, koje nismo zaslužili svojim igrama. Moramo se sada pripremiti za Rijeku, moramo nastaviti ovako kvalitetno raditi. Imamo svoju fizionomiju igre, stvaramo šanse, moramo poboljšati realizaciju. Rijeka je velik klub, a to što smo bodovno izjednačeni na dnu samo će nam biti dodatni motiv."

U Šibeniku Angelovski zbog kartona nije mogao računati na Raspopovića, Suka i Steenvoordena, a sada će 'odmarati' Pršir, Mitrović i Julardžija.

"Ekipa je ta koja može zamijeniti svakog igrača, svaki nogometaš mora biti spreman da odradi svoj posao i da zamijeni one kojih nema. Suđenje neću komentirati, neka to sudačka komisija procijeni, meni je važno kako moja ekipa izgleda, mislim da smo izgledali dobro i da smo morali ranije riješiti ovu utakmicu," zaključio je Angelovski.

Gorica dočekuje Rijeku u nedjelju od 17.10 sati na Gradskom stadionu.

 

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli