Novosti Sport Događanja

Još uvijek nema nastavka niželigaških natjecanja, u Obrezini, Lukavcu i Leknenom igra se 'VG Kup'

05.03.2021. / Damir Žbulj

Iako su se amaterski nogometni klubovi pripremali kao da će nastavak službenih natjecanja početi 6. i 7. ožujka, do toga neće doći još neko vrijeme.

U sklopu popuštanja epidemioloških mjera niželigaška natjecanja još nisu došla na red pa će tako i nogometaši, ali i ostali sportaši, neku povoljniju odluku morati čekati barem do idućeg tjedna.

"Novi raspored natjecanja bit će poznat u ponedjeljak," poručio je povjerenik za natjecanje NSVG Željko Mihalj.

U 'niskom startu' tako ostaju i Kurilovec u 3. HNL Središte pa Lukavec, Gradići, Dinamo OO, Odra u 4. NL Središte Zagreb, baš kao i Mraclin, Ban Jelačić Vukovina, Polet Buševec, Turopoljac iz Kuča, Lomnica, Klas iz Mičevca u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi te između ostalih i Kupa iz Pokupskog, Vatrogasac iz Kobilića, Meštrica iz Gornje Lomnice, Mladost iz Obrezine, Dinamo Hidrel iz Novog Čiča, Buna i Posavec iz 1. ŽNL Istok te Turopolje u 2. ŽNL Istok.

Međutim, to ne znači kako se nogomet neće igrati!

U Obrezini će Mladost dočekati Polet, dok će kod Lukavca gostovati Ban Jelačić, u dvobojima drugog kola 'prijateljskog' Kupa grada Velike Gorice.

-->> Armin Abazi s dva pogotka usmjerio Gradiće prema četvrtfinalu Kupa Velike Gorice

Četvrtfinale su već ranije izborili Mraclin, Gradići i Posavec, koji koji će svoj dvoboj odigrati u nedjelju u Leknenom od 15 sati. 

-->> Mraclin uvjerljiv protiv Turopolja, Posavec 'slavi' vratara Andrijanića

U drugom kolu su 'slobodni' naš turopoljski prvoligaš HNK Gorica i trećeligaš Kurilovec. Utakmica u Lukavcu igra se u subotu 6. ožujka u 15 sati, dok je dvoboj u Obrezini na rasporedu u nedjelju 7. ožujka od 15 sati.

Odigrat će se nadolazećeg vikenda i brojni trening susreti.

Podijeli