Novosti Sport Događanja

Ines Grdenić i Vita Kučan osvojile medalje na GP Croatia prestižnom turniru u Samoboru

14.01.2019. / Damir Žbulj

Karate klub Velika Gorica i u novoj godini nastavlja sa sjajnim rezultatima. Na najjačem turniru koji se održava u Hrvatskoj, Grand Prix Croatia u Samoboru, članice i članovi velikogoričkog kluba nastupili su čak u 22 kategorije, a na kraju su u iznimnoj konkurenciji osvojili i dvije medalje.

Ines Grdenić je u kategoriji mlađih seniorki -50kg osvojila broncu, a Vita Kučan zadnjeg dana natjecanja srebro u konkurenciji učenica -32kg.

"Veseli nas činjenica što su uz Vitu i Ines veliki broj naših boraca bili jako blizu medalje, no nedostajalo je malo sportske sreće. Konkurencija je bila jaka u svim uzrasnim kategorijama, a sretni smo što su naši najmlađi imali priliku osjetiti po prvi puta kako je nastupiti na jednom tako velikom i jakom natjecanju," istaknuli su iz našeg karate kluba.

U Samoboru je nastupilo 1623 natjecatelja iz 213 klubova i 25 država.

Ovo veliko natjecanje bila je zadnja provjera pred Europsko prvenstvo koje će se u veljači održati za kadete, juniore i mlađe seniore, a na kojem će Veliku Goricu predstavljati Dominik Kučan, Petar Orešković, Igor Vrban i Ines Grdenić.

Galerija slika

Ines Grdenić i Vita Kučan osvojile medalje na Grand Prix Croatia prestižnom turniru u Samoboru Ines Grdenić i Vita Kučan osvojile medalje na Grand Prix Croatia prestižnom turniru u Samoboru Ines Grdenić i Vita Kučan osvojile medalje na Grand Prix Croatia prestižnom turniru u Samoboru

Podijeli