Novosti Sport Događanja

Gorica na Rudeš bez Marine i Postonjskog

15.10.2016. / Nefertum IT
Pred nogometašima Gorice sutra je derbi utakmica u kojoj gostuju kod trenutno vodećeg Rudeša koji pred Goričanima ima tri boda više. U dosad deset odigranih utakmica Rudeš je osvojio 20 bodova uknjiživši pri tome šest pobjeda, dva remija i dva poraza. Pogotovo je impresivan njihov učinak na domaćem terenu gdje su ostvarili četiri pobjede u isto toliko odigranih utakmica.

-Respektiramo ih i cijenimo rezultat koji su napravili. No, mi idemo tamo igrati svoju igru i nadigravati se. Neće nam biti lako, igramo protiv jednog agresivnog protivnika, zbog čega nas očekuje teška utakmica- o sutrašnjem susretu će trener Damir Milinović koji je danas pratio dvoboj između Lučkog i Sesveta.

2 hnl derbi velika.jpg

Gostovanja u Rudešu za Goricu i nisu bila odveć uspješna, jer tri boda momčad iz ovog zagrebačkog kvarta nikad nije donijela.

-Tradicije su tu da se ruše. Mi bi bili presretni ta tako bude već sutra, no ni s bodom nebi bili nezadovoljni- kaže nam Milinović koji u sutrašnjem dvoboju neće moći računati na Marija Marinu i Igora Postonjskog koji odrađuju kaznu zbog tri žuta kartona, dok od ranije u kadru momčadi nije ozlijeđeni vratar Toni Šušković.

Utakmica u Rudešu igra se od 13 sati.  

Podijeli