Novosti Sport Događanja

Enzo Šušković osvojio još jedan juniorski naslov prvaka Hrvatske u 'sambu', Hrvoje Vojvoda zaslužio srebro

30.03.2023. / Damir Žbulj

Još jedan vrhunski rezultat ostvario je mladi velikogorički borac Enzo Šušković, koji je na prvenstvu Hrvatske u combat i sportskom 'sambu' osvojio novi naslov prvaka!

U sportskom centru FairPlay u Zagrebu Enzo je do zlatne medalje u combat sambu stigao u juniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 79 kilograma.

Naš sugrađanin Hrvoje Vojvoda je u među juniorima do 79 kilograma osvojio srebro i titulu viceprvaka Hrvatske, ali u 'sportskom sambu'.

Sambo je borilački sport, koji je nastao spajanjem nekoliko vještina, a može se predstaviti i kao 'samoobrana bez oružja'.

Razvio se još u SSSR-u, prakticirale su ga elitne vojne postrojbe, a danas je spoj juda, jiu-jitsua, kickboxinga, tajlandskog boksa i boksa. 

Galerija slika

Enzo Šušković osvojio još jedan juniorski naslov prvaka Hrvatske u 'sambu', Hrvoje Vojvoda zaslužio srebro Enzo Šušković osvojio još jedan juniorski naslov prvaka Hrvatske u 'sambu', Hrvoje Vojvoda zaslužio srebro Enzo Šušković osvojio još jedan juniorski naslov prvaka Hrvatske u 'sambu', Hrvoje Vojvoda zaslužio srebro Enzo Šušković osvojio još jedan juniorski naslov prvaka Hrvatske u 'sambu', Hrvoje Vojvoda zaslužio srebro Enzo Šušković osvojio još jedan juniorski naslov prvaka Hrvatske u 'sambu', Hrvoje Vojvoda zaslužio srebro Enzo Šušković osvojio još jedan juniorski naslov prvaka Hrvatske u 'sambu', Hrvoje Vojvoda zaslužio srebro

Podijeli