Novosti Sport Događanja

Buševec u subotu domaćin atraktivnom konjičkom natjecanju

06.07.2018. / Damir Žbulj

U subotu 7. srpnja s početkom u 10 sati u Buševcu je na rasporedu veliki konjički turnir u preponskom jahanju, u organizaciji zagrebačkog Konjičkog kluba Karoca i NK Polet.

Nastupit će nekoliko desetaka natjecateljica i natjecatelja iz cijele Hrvatske, u pet kategorija.

Postavljač parkura je Christian Barbić, sudački kolegij čine Sanja Olujić i Željko Valuh, dok će 'steward' (nadglednik) biti Željko Marović.

"Svi natjecateljski konji moraju imati upisani Coggins test (IAK) u putovnicu konja, ne stariji od godine dana, putovnica konja daje se na uvid pri dolasku. Svi natjecateljski konji moraju biti redovno cijepljeni protiv INFLUENCE, što mora biti upisano u putovnici konja,
ne starije od šest mjeseci. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za konje, natjecatelje i prateće osoblje, kao ni odgovornost prema trećim osobama. Svaki jahač ima pravo nastupiti s najviše tri konja po utakmici. Prijave je potrebno izvršiti najkasnije sat vremena prije starta utakmice, te za vrijeme trajanja prethodne utakmice. Startnine trebaju biti podmirene do kraja natjecanja, odnosno maksimalno 30 minuta nakon završetka posljednje utakmice. Svi plasirani natjecatelji na dodjelu nagrada moraju doći na konjima jer inače gube pravo na nagrade. Novčane nagrade će biti isplaćene na žiro-račune natjecatelja u roku 30 dana od održavanja natjecanja," navode organizatori. (Foto: KK Galop team Koprivnica)

 

Podijeli