Novosti Sport Događanja

Branitelj naslova ispao na sedmerce, u polufinalu igraju CB Epic Brozo, Pizza Factory, Gorenc transporti 2 i Tupek Auto

09.01.2022. / Damir Žbulj

Tradicionalni velikogorički Kup HVIDR-a, veliki malonogometni turnir koji je ove godine stigao do svog 29. izdanja, došao je do završne borbe za trofeje.

U nedjelju su na rasporedu i polufinala i veliko finale, kad ćemo saznati novog pobjednika, jer je branitelj naslova, ekipa Staklo Matić Max autodijelovi nije prošla četvrtfinalnu prepreku...

Ekipa Pizza Factory pokazala se kao pretvrd orah, jer je uspjela sačuvati 'nulu' u regularnom vremenu, a onda i boljim izvođenjem sedmeraca uspjela senzacionalno eliminirati favorite za osvajanje pehara.

Fantastičan povratak u dvoboju s ekipom Pizzeria Viva kreirala je druga momčad Gorenc transporta, koja je golovima Humeljaka i Sudara izborila raspucavanje, u kojem je Galović zabio odlučujući udarac s linije sedam metara.

Izuzetno snažnu momčad posložio je CB Epic Brozo, gledatelji su mogli uživati u majstorijama Jerka Leke, no, čovjek odluke bio je Mario Rac, koji je zabio sva tri pogotka u pobjedi nad SuperSportom.

Veliko iznenađenje priredila je i momčad Tupek Auto, koja je kroz repasaž stigla do polufinala. U četvrtzavršnici je s 3:1 bila bolja od ekipe SC Flegar.

Završna borba za naslov pobjednika u dvorani srednjoškolskog centra kreće od 16 sati, a na teren izlaze Pizza Factory i CB Epic Brozo, dok nakon njih na parket izlaze Gorenc transporti 2 i Tupek Auto.

Prije susreta za treće mjesto, koja je na rasporedu od 18.15 sati, odigrat će se i revijalna utakmica, dok je veliko finale predviđeno za 19 sati, nakon čega slijedi i podjela priznanja najboljima te svečano uručenje pobjedničkog pehara.

 

Podijeli