Novosti Sport Događanja

Azena u derbiju začelja do prve pobjede!

17.11.2018. / Damir Žbulj

Sjajnu sportsku subotu u Velikoj Gorici obilježile su i odbojkašice Azene, koje su na domaćem parketu u sedmom kolu stigle do prve ovosezonske pobjede u Prvoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi.

-->> Laljek i Ćavar osigurali prvo slavlje rukometaša!

-->> [VIDEO] Sjajna Gorica 'zamrznula' Splićane na minus deset!

U derbiju začelja svladale su ŽOK Drenova s 3:1 u setovima, preokretom, nakon što su uvjerljivo izgubile prvu dionicu...

U naredna dva seta igračice Luke Bišćana dominiraju, dok je odluka u četvrtoj dionici pala u samoj završnici. Gošće su imale set-loptu, nisu je iskoristile i odvele meč u peti set, dok su naše odbojkašice ipak zadržale prisebnost i na najbolji mogući način okrunile dobru partiju, za konačnih 13:25, 25:18, 25:15 i 27:25.

Uspjeh je tim veći što je Azena u zapisniku imala tek osam igračica.

Gostujući trener Matić prvo je u zapisnik uložio prigovor, ali je nakon razgovora trenera, kapetanica, sudaca i delegata ipak dao svoj pristanak da Azena nastupi s manjim brojem odbojkašica.

U preostalim subotnjim utakmicama sedmog kola Zadar je bez izgubljenog seta dobio Kostrenu, dok je istim rezultatom Dinamo bio bolji od Nove Gradiške. U nedjelju igraju Split i Osijek.

U idućem kolu Azena ponovno igra u Gradskoj sportskoj dvorani, u goste stižu Zadranke.

ŽOK AZENA: Dora Pokrajčić, Magdalena Mioković, Marina Grozdanić, Marina Pavić, Dora Matijević, Žaklina Baković, Dora Butković; L: Petra Dodić

Galerija slika

Azena u derbiju začelja do prve pobjede!

Podijeli