Novosti Sport Događanja

Anto Joskić od Dinamove Zaklade 'Nema predaje' dobio nova vrijedna kolica: U Umagu 'juri' prema trofeju

24.07.2021. / Damir Žbulj

Najbolji hrvatski tenisač u kolicima, ponosni Velikogoričani Anto Joskić, primio je vrijednu donaciju Zaklade Nema predaje, koju je pokrenuo hrvatski nogometni prvak Dinamo!

Joskić je dobio nova sportska kolica vrijedna 45 tisuća kuna!

Trenutno je u 'akciji' je na Croatia Openu u Umagu, turniru koji se održava u sklopu najvećeg hrvatskog ATP turnira!

Anto inače radi kao tajnik Hrvatskog saveza za tenisače u kolicima te je ujedno i veliki navijač Dinama.

"Veliko hvala Dinamu i Zakladi Nema Predaje, koji su mi odlučili kupiti nova sportska teniska kolica!! Svi koji me pratite znate da sam veliki navijač Dinama i ne mogu vam opisati koliko sam sretan sam što mi je upravo Zaklada Nema predaje omogućila da spojim svoje dvije velike strasti, tenis i ljubav prema Dinamu. Jedva čekam zaigrati u novim sportskim kolicima u plavoj boji i s Dinamovim grbom!"

Ovakva kolica su neophodna za adekvatno bavljenje ovim zahtjevnim sportom. Anto će tako uz nova sportska kolica imati puno veću mogućnost ostvarenja novih sportskih uspjeha, kao i svog sna da kao prvi Hrvat nastupi na Paraolimpijskim igrama.

U Umagu je nastavio nizati sjajne rezultate, u subotu će u pojedinačnoj konkurenciji igrati polufinale protiv Talijana Ivana Trattera, dok će u finalu parova, s Grkom Lazaridisom, pokušati doći do trofeja. Protivnici će im biti Hrvat Dražen Mikšić i Austrijanac Riegler.

Podijeli