Novosti Sport Događanja

2. HNL: Gorici prvi bod na gostovanju

03.10.2016. / Nefertum IT
S gostovanja u Šibeniku nogometaši Gorice donose bod. Prvi je to gostujući bod za Goričane ove sezone koji su trenutno četvrtoplasirana momčad s 14 bodova na kontu.

Utakmica odigrana na Šubićevcu završila je s nepopularnih 0:0, a najbolji pojedinci u obje su momčadi bili vratari, Hrvoje Slavica Kristijan Kahlina. Šanse za domaću momčad nisu realizirali Živković, Livaja, Musa, Sallustio te Miro Slavica koji je bio najbliže pogotko, no umjesto mreže pogodio je gredu. Kod Goričana, u završnicama akcije neprecizni su bili Marina, Prskalo te Maloku.

U ostalim utakmica devetog kola uz remi na Šubićevcu, bez pobjednika je završio i dvoboj između Dinama II i Sesveta (2:2), te Lučkog i Dugopolja (1:1). Minimalne pobjede od 1:0 bilježe Hrvatski dragovoljac protiv Zagreba i Rudeš protiv Imotskog, dok je Novigrad u Solinu s 2:0 slavio protiv istoimenog domaćina.

2. HNL, 9. KOLO
HNK ŠIBENIK – HNK GORICA 0:0
HNK ŠIBENIK:
H. Slavica, Pecolaj, Vukorepa, Rodin, Musa, G. Živković, Roca, Maleš (od 65. Livaja), Dosti, M. Slavica (od 75. Bartulović), Stankevicius (od 62. Sallustio), TRENER: Ivan Katalinić  
HNK GORICA: Kahlina, Muhar, Smoljo, Franić, Žutić, Marina, Postonjski, Maloku, Španja (od 90. Ziljkić), Tatar (od 77. Pejić), Prskalo. TRENER: Damir Milinović

Podijeli