Novosti Sport Događanja

„Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika

06.10.2022. / Klara Kosić

Na Svjetski dan učitelja deset nastavnika iz Velike Gorice prepoznati su kao najbolji obrazovni djelatnici u našemu gradu, ali i među 513 najboljih u cijeloj Hrvatskoj.

Da se radi o velikom uspjehu i ponosu našeg grada prepoznao je i gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji ih je danas primio i, uz pročelnika Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Nevena Topolnjaka, uručio im simoblične nagrade za trud koji su uložili tijekom svih ovih godina.

- Učiteljima i profesorima se može zvati samo onaj tko kompliciranu stvar može objasniti na jednostavan način. To je ono što čini razliku između dobrih i odličnih učitelja. Svi su učitelji dobri, ali imati tu čast biti među 10 najboljih u Velikoj Gorici je nešto iznimno i počašćen sam što mogu biti danas s vama. Nije to samo posao, to je zvanje, trud i entuzijazam koji netko tko nije iskusio ne može shvatiti. Imate osjećaj za dijete i njegov individualni problem, reagirate, borite se, uključujete službe. Vi zapravo odlučujete o jednoj ljudskoj sudbini – rekao je gradonačelnik i zahvalio se na njihovoj predanosti i trudu.

Petero velikogoričkih škola diče se najboljim nastavnicima.

Iz Umjetničke škole Franje Lučića nagradu je dobio profesor trube, Tomislav Špoljar, iz OŠ Nikole Hribara dobili su Erika Likan Kelentrić, Sanja Božinović i Milan Omrčen, iz OŠ Eugena Kvaternika Ivana Dubovečak i Dalia Kager, iz OŠ Eugena Kumičića Katarina Grgić Noršić, a iz Gimnazije Velika Gorica nagradu su dobili Kristina Lučić, Ivana Petravić i Gordan Polan.

Ravnateljica Gimnazije Velike Gorica i ujedno predsjednica Povjerenstva za nagrađivanje, Brankica Žugaj, također je čestitala svim prisutnim nastavnicima.

- Od velikog je značenja da je gradonačelnik prepoznao i ima empatičnost prema obrazovno-odgojnim djelatnicima. Bilo je teško odabrati 513 najboljih jer svi su jako dobri, no trebalo se odlučiti za one koji su dali zaista beskrajno puno ljubavi i truda u aktivnosti uz odgojno-obrazovni proces koji im je svakodnevnica. Mislim da smo jedini grad koji je tako ponosan na svoju struku i ljude koji žive u tom gradu i koji u konačnici promoviraju naš grad po cijeloj Hrvatskoj – rekla je Žugaj.

Učiteljica iz OŠ Eugena Kvaternika, Ivana Dubovečak, zahvalila se u ime nastavnika.

- Izrazito sam počašćena što nas je gradonačelnik pozvao ovdje i ukazao veliko povjerenje i čast i da ste prepoznali naš rad. Prvenstvneo tu veliku ljubav prema našem zvanju i djeci, a sve proizlazi iz toga – rekla je Ivana Dubovečak.

Čestitamo nastavnicima na ovome uspjehu!

 

Galerija slika

„Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika „Vi odlučujete o ljudskoj sudbini“ – Gradonačelnik nagradio deset najboljih velikogoričkih nastavnika

Podijeli