Novosti Sport Događanja

U Mraclinu jučer i danas požar trave i sijena na istom mjestu!

30.07.2021. / Maja Peranić

Požar je danas oko podne buknuo u Mraclinu u ulici Vladimira Nazora, na mjestu koje domaći zovu „Uvoz“. Zapalilo se sijeno i trava, a na intervenciju su izašli vatrogasci DVD-a Mraclin i JVP Velika Gorica.

-Na intervenciji su sudjelovala četiri člana DVD-a Mraclin s pick up vozilom i visokotlačnim modulom, tri vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica s autocisternom te djelatnici Policijske postaje Velika Gorica. Požar je uspješno ugašen oko 13.25 sati-javlja Mraclin.hr.

Ovo je već drugi takav požar u posljednja 24 sata. Na istom mjestu jučer oko 19 sati također su gorjeli trava i bale sijena. DVD Mraclin je na intervenciji sudjelovao s tri vatrogasca, pick up vozilom i visokotlačnim modulom. Vrlo brzo vatra je ugašena i prostor osiguran.

Iz Mralina stoga apeliraju na odgovorno ponašanje i opreznost svih mještana.

(foto: Mraclin.hr)

Galerija slika

U Mraclinu jučer i danas požar trave i sijena na istom mjestu! U Mraclinu jučer i danas požar trave i sijena na istom mjestu! U Mraclinu jučer i danas požar trave i sijena na istom mjestu! U Mraclinu jučer i danas požar trave i sijena na istom mjestu! U Mraclinu jučer i danas požar trave i sijena na istom mjestu! U Mraclinu jučer i danas požar trave i sijena na istom mjestu!

Podijeli