Novosti Sport Događanja

Policija još bez detalja o stravičnoj nesreći u Ogulincu

08.05.2022. / Redakcija

Policijska uprava zagrebačka jutros je objavila kratko izvješće o jučerašnjoj stravičnoj prometnoj nesreći u naselju Ogulinec u kojoj su život izgubile tri osobe. Policija je izvijestila tek kako je došlo do izlijetanja vozila s ceste koje je udarilo u betonski most, no prema izvješću još nisu niti utvrđeni identiteti poginulih. Neslužbeno, jučer se moglo čuti kako su u nesreći stradala dva brata te mlađi dječak, a navodilo se kako nisu bili vezani. Nije poznato da li je vozač bio pod utjecajem alkohola ili mu je pozlilo tijekom vožnje.

Evo što je objavila policija.

Jučer, 7. svibnja oko 17.50 sati u mjestu Ogulinec, za sada nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom marke Ford Fokus zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka. Vozač se vozilom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom skrenuo na meki teren kojom prilikom je naletio na metalni nosač prometnog znaka, a potom na betonski most kanala uslijed čega je došlo do nekontroliranog prevrtanja i izlijetanja vozila na makadamsku površinu gdje se vozilo prevrnuo na krov i zaustavilo.
 
U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač i dvije nepoznate osobe koje su se kao putnici nalazili u navedenom osobnom automobilu. Smrtno stradala tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu poradi obdukcije i utvrđivanja identiteta.
 
Promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti obustavljen od 17.20 do 21 sat te se odvijao obilazno.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Podijeli