Novosti Sport Događanja

Nova učionica i rad u jednoj smjeni za Područnu školu u Lukavcu

03.09.2017. / Ivana Ćurić

U novoj školskoj godini učenici Područne škole OŠ Eugena Kvaternika u Lukavcu nastavu će pohađati u jednoj smjeni. Da bi to bilo moguće uređena je nova učionica za koju je sredstva osigurao Grad Velika Gorica.

-Da bi ostvarili jednosmjenski rad u ovoj područnoj školi bilo je potrebno napraviti još jednu učionicu. Grad Velika Gorica uložio je 150 tisuća kuna kako bi za te potrebe prenamijenila stare učiteljske stanove. Radovi su završeni te je sve spremno za rad u jednoj smjeni-rekao nam je dogradonačelnik Krešimir Ačkar.

Još jedna veća investicija vidljiva je u dvorištu OŠ Jurja Habdelića gdje su niknuli obrisi buduće školske kuhinje i blagovaonice.

Ova škola jedina na područja Grada Velike Gorice nema školsku kuhinju, što će se promijeniti investicijom vrijednom 2 milijuna kuna koja je u tijeku. Prema posljednjim informacijama završetak radova očekuje se u prosincu. Vijestima iz školstva dodajmo kako od ove godine mogućnost korištenja produženog boravka imaju učenici OŠ Eugena Kvaternika.

Galerija slika

Nova učionica i rad u jednoj smjeni za Područnu školu u Lukavcu Nova učionica i rad u jednoj smjeni za Područnu školu u Lukavcu Nova učionica i rad u jednoj smjeni za Područnu školu u Lukavcu Nova učionica i rad u jednoj smjeni za Područnu školu u Lukavcu

Podijeli