Novosti Sport Događanja

Ljetne radionice i u Novom Čiču: Centar pripremio 27 grupa

29.06.2017. / Ivana Ćurić

Kako bi ljetni praznici bili što zabavniji i kreativni najmlađima Centar za djecu, mlade i obitelj svake godine organizira ljetne radionice. Ovog ljeta organizrano je čak 27 grupa, a novost je da će mališani sada moći sudjelovati na radionicama i u Novom Čiču u etno naselju.

-Krenule su naše ljetne radionice, ove godine imamo organizirano čak 27 grupa, od toga 24 grupe u Centru za djecu, mlade i obitelj u Velikoj Gorici i tri u Etno naselju Novo Čiče-rekla nam je Sanda Puljiz Vidović, ravnateljica Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.

Mališanima, ovisno o njihovom interesu, su na raspolaganju radionice hokus-pokus, mali kuhari, dramska grupa, igraonice za predškolu i osnovnu školu, igre na otvorenom, likovna i plesna grupa, rad u drvu, mali vrtlari i drugo.

Roditelji mogu djecu prijaviti svaki dan od 8:00 do 15:00 sati na broj telefona 6231-734 ili na infovcentar-dmo.vg.hr , a sudjelovanje na radionicama je besplatno. Rasporede radionica u gradu pronađite OVDJE.

U Novom Čiču ponedjeljkom je organizirana radionica igara na otvorenom od 18:30 do 20 sati, utorkom i četvrtkom od 9 do 10:30 mali vrtlari, srijedom likovna grupa od 9 do 10:30 sati ( i petkom u isto vrijeme) i igre na otvorenom od 18:30 sati, a petkom rad u drvu od 18:30 sati.

Podijeli