°C 14

Google Digitalna garaža ide dalje: Upoznajte se s AdWords oglašavanjem

03.04.2019.

Petar Brnada

Razvojna agencija Grada Velike Gorice, Vegora, priprema novu informativnu radionicu pod nazivom „Google AdWords oglašavanje“ na kojoj ćete imati prilike saznati zašto koristiti ovu vrstu oglašavanja i koje su njene mogućnosti.

Radionica će se održati u sklopu inicijative Google Digitalna garaža, u srijedu, 10. travnja, u vremenu od 17:00 – 20:00 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 37, a AdWords vam može pomoći ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate.

-Možete se oglašavati lokalno ili globalno, oglase ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine. Dosegnite najprikladniju publiku u pravom trenutku, a korisnici pronalaze vašu tvrtku na Googleu u onom trenutku kada pretražuju ono što nudite- poručuju vam iz Vegore.

Kako su istaknuli organizatori, ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina. Od Google Digitalne garaže svatko može imati koristi te sudionici ne moraju imati prethodno znanje za sudjelovanje.

Prijavite se možete OVDJE, a više o radionici pronađite na stranici vegora.hr.