°C 5

'Zločesti dečki' ponovno u akciji: Treći nastavak stiže sutra, Kino pripremilo i nagradnu igru za ulaznice!

16.01.2020.

Petar Brnada

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji u dugo očekivanom nastavku „Zločesti dečki zauvijek”.

Treći je ovo akcijski nastavak njihovih detektivskih avantura, a ovog puta naši zločesti dečki jesu nešto stariji, ali su jednako ludi i opaki. Jedno je sigurno! Sa svojim komičnim dijalozima i međusobnim prepirkama ponovno će vas nasmijati do suza, ali i zadiviti svojim vratolomijama dok ganjaju kriminalce i izbjegavaju metke.

Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju.

Zločesti dečki u goričko kino stižu sutra, 17. siječnja, u 20 sati, a Kino je tom prilikom pripremilo i nagradu igru u kojoj dijele ulaznice za film.

Da biste sudjelovali u igri, vaš zadatak je: kliknuti "sviđa mi se" FB stranica POU Velika Gorica (ako već niste), kliknuti "sviđa mi se" ova objava, te obavezno podijeliti/share (JAVNO) objavu.

Igra traje danas do 15 sati, a nasumičnim odabirom doznat će se pobjednika/icu i objaviti u komentaru.

Inače, treći dio ove akcijske komedije uz sutrašnju premijeru još ćete moći pogledati i 18.01. u 20:00 h, 19.01. u 20:30 h, 20.01. u 20:00 h te 21. u 20:00 h.

Foto: POUVG