°C 9

Zagrebački solisti koncertom iznenadili putnike ZL Franjo Tuđman

26.03.2019.

Juraj Odrčić

Putnički terminal zračne luke Franjo Tuđman u utorak u poslijepodnevnim satima na trenutak je postao jedna u nizu pozornica Zagrebačkih solista koji ove godine obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa.

Nakon niza različitih lokacija u Zagrebu kojom Zagrebački solisti u seriji koncerata „Dar Zagrepčanima“ obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa, zračna luka je s radošću pozvala kultni i svjetski poznati ansambl da održi kratak koncert u putničkom terminalu.

- Čast nam je svirati u ovako lijepom prostoru koji je na ponos, a moram priznati i da je vrlo akustičan pa vjerujem da ćemo to ponoviti. Znamo da je od strane putnika zračna luka proglašena za najbolju u Europi i nadamo se da smo i mi danas doprinijeli tom statusu. Hvala svima koji su zastali i zapljeskali nam pred put u Južnu Koreju", kazao je violinist Krunoslav Marić, predsjednik Upravnog vijeća ansambla Zagrebački solisti.

Jedinstveni događaj, prekrasnog muziciranja iznenadio je i oduševio putnike i radnike zračne luke koji su imali priliku uživati u poznatim skladbama Mozarta, Boccherinija i Piazzolle u prostoru međunarodnog odlaska.

Galerija slika

Zagrebački solisti koncertom iznenadili putnike ZL Franjo Tuđman Zagrebački solisti koncertom iznenadili putnike ZL Franjo Tuđman Zagrebački solisti koncertom iznenadili putnike ZL Franjo Tuđman