°C 22

Volim život: Večeras zabava uz „Harmoniju“ i novi fantasy roman

05.12.2018.

Petar Brnada

Povodom obilježavanja Dana osoba s invaliditetom koji se ove godine održavaju pod nazivom “Volim život”, večeras vas u Gradskoj knjižnici očekuje predstavljanje knjige Krune Šafranića "Invazija Puteljkovih neprijatelja".

Riječ je o fantasy romanu za mlade i o drugom dijelu trilogije “Dejan Dobrinčić i Čudnovati puteljak”, inspiriranom davnim svakodnevnim šetnjama puteljkom do škole. 

Uz autora će o knjizi govoriti i književnik Denis Špičić, a susret u Gradskoj knjižnici na Središnjem odjelu za odrasle započinje u 19 sati.

Autor ovog djela, Kruno Šafranić (1986.), piše kratke priče, pjesme i druge tekstove koje objavljuje na različitim portalima i društvenim mrežama te sličnim stranicama i blogovima – Ziher.hr, APortal, Fenix Magazin, Pisci i književnost, Miris knjige. Radovi su mu objavljivani u zbirkama priča i pjesama koje izdaje grupa Pisci i književnost. Svojim kratkim pričama osvajao je i nagrade na mrežnim književnim natječajima.

Uz predstavljanje novog romana, večeras vas od 20 sati u Clubu 100 očekuje i veselo druženje uz Tamburaški sastav Harmonija.