°C 16

Velik interes za pretplatu za taxi poziciju kod Zračne luke, odabrano njih 100

12.12.2019.

Romana Šimek

U svrhu pružanja što bolje kvalitete usluge putnicima zračne luke Franjo Tuđman, Međunarodna zračna luka Zagreb d.d. (MZLZ) raspisala je natječaj za taxi parkiralište, za usluge taxi prijevoza na Zračnoj luci Franjo Tuđman putem godišnjih parkirališnih pretplata. 

Svi zainteresirani za dobivanje godišnje pretplate za korištenje parkirališta mogli su se prijaviti isključivo do 6. prosinca 2019.

Interes za jednogodišnje parkirališne pretplate za korištenje parkirališta za obavljanje usluge auto taxi prijevoza za 2020. godinu, kažu, bio je vrlo velik i na natječaj se javilo preko 300 zainteresiranih. U konačnici je izabrano njih 100 i to kronološki, prema datumu i vremenu zaprimanja potpunog i točno ispunjenog online zahtjeva i važeće propisane dokumentacije. 

-Valja naglasiti kako će 100 izabranih taksi prijevoznika korisnicima usluga Zračne luke Franjo Tuđman biti na raspolaganju na označenim autotaxi stajalištima na parkiralištu uz terminal-, kazali su iz MZLZ-a.

Uvjeti korištenja tzv. “Kiss&Fly“ zone ostaju i dalje nepromijenjeni, što podrazumijeva besplatno zaustavljanje na vijaduktu u trajanju do 10 minuta.

foto: Matija Habljak/PIXSELL