°C 20

U Vukovini doživite ljeto u Provansi

02.08.2018.

Petar Brnada

Kao dio programa ljetne manifestacije "Vidim, čujem i mirišem ljeto" koja će se ove nedjelje održati u Vukovini, u dvorištu kurije Alapić bit će prikazan film Ljeto u Provansi.

Film ćete u ovom povijesnom i svakako specifičnom okruženju moći pogledati zahvaljujući suradnji Udruge Vukovina u srcu i POUVG-a, a riječ je o obiteljskoj drami s popularnim francuskim glumcem Jean Renom u glavnoj ulozi.

Ljetne praznike Lea, Adrijen i mali Teo prvi put će sami provesti kod djeda Paula u Provansi. Dan prije odlaska na put, djeca saznaju da se roditelji rastaju, a da sve bude još gore, djeda nikad nisu imali prilike upoznati zbog obiteljske svađe. Samo 24 sata je trebalo, da se djeca posvađaju s djedom.

-Prolazeći kroz životne situacije i boreći se s generacijskim razlikama, intenzivno upoznaju jedni druge. Kada djeca nađu put do djedova srca i kad djed shvati propušteno gledamo toplu i zabavnu obiteljsku priču- kažu iz POUVG-a.

Ulaz je besplatan, a projekcija filma održat će se u 21 sat.

Ljetna manifestacija „Vidim, čujem i mirišem ljeto“ započet će u 18 sati, a uz projekciju filma u dvorištu kurije Alapić moći ćete uživati i u pečenju pečenika, kazališnoj predstavi Glumačke družine "Komedijaši" iz Stažnjevca, kreativnim radionicama crtanja i izrada lutkica od kukuruza te slika od zrna kukuruza.

Foto: POUVG