°C 24

Traže se novi dobitnici nagrade "Rudolf Perešin"

23.01.2019.

Ivana Ćurić

Izvršni odbor Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije raspisao je natječaj za dodjelu županijske Nagrade tehničke kulture „Rudolf Perešin“ za 2018. godinu. 

Podsjetimo ove nagrade prethodno su dodjeljivane i istaknutim velikogoričkim profesorima i djelatnicima u tehničkoj kullturi, a posljednju u nizu dobio je lani prof. Nikica Repač.

Nagrada tehničke kulture „Rudolf Perešin“ dodjeljuje se za iznimna postignuća ostvarena dragovoljnim ili profesionalnim stvaralačkim, pedagoškim, stručnim, znanstvenim, publicističkim, promidžbenim i organizacijskim sudjelovanjem i radom u tehničkoj kulturi te za prinos u postizanju ciljeva i razvitku vlastite djelatnosti i tehničke kulture. Spomenuta nagrada dodjeljuje se u dvije kategorije, i to kao: nagrada za životno djelo i godišnja nagrada.

Iz Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da prijedloge za Nagradu dostave najkasnije do 28. veljače 2019. godine na adresu: Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije, pp 14, 10430 Samobor. Dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 091/3367-866 te na e-mail ztkzzupanije@gmail.com.

Tekst natječaja, pravilnik i sve potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

Natječaj je otvoren do 28. veljače 2019. godine.