Novosti Sport Događanja

Tehnički pregled poduzetnika: Online radionica za velike i male poduzetnike

12.10.2021. / Redakcija

U četvrtak 14. listopada VE-GO-RA organizira online radionicu za velike i male poduzetnike na temu korištenja financijskih podataka poslovanja.

Cilj radionice je upoznati polaznike s osnovama financijske analize, pomoću koje će kroz podatke iz financijskih izvještaja i neke pokazatelje financijske analize moći bolje ocijeniti i pratiti svoje poslovanje, te procijeniti poslovanje i financijsku pouzdanost postojećih i potencijalnih poslovnih partnera. Također, pojasnit će se planiranje uspješnosti i likvidnosti.

Neka od pitanja na koje radionica pruža odgovore su: Zašto je važna bilanca? Što pokazuje izvješće o novčanim tokovima i u čemu se razlikuje od uspješnog računa? Zašto treba pročitati bilješke? Kako pomoću financijskih izvještaja ocijeniti vlastito poslovanje, a kako poslovne partnere? Kako planirati uspješnost, a kako likvidnost?

Početak radionice je u 10 sati, a prijaviti se možete ovdje. Radionica je besplatna, a vodit će je mr. sc. Mladen Štahan, direktor TEB – Poslovno savjetovanje d.o.o.

Podijeli