°C 31

Sutra Chill & Grill u Novom Čiču!

04.05.2018.

Redakcija

U Etno naselju Novo Čiče u subotu, 5. svibnja, održat će se „2. Turopoljski Chill & Grill“.

Na ovo natjecanje u pečenju roštilja mogu se prijaviti svi zainteresirani, a organizatori poručuju da su svi dobrodošli te da ukoliko volite jesti, a ne peći roštilj, da dođete i bodrite ekipe i kušate mesne poslastice natjecatelja.

„Turopoljski Chill & Grill“ organiziraju Grad Velika Gorica, Gorički klub mladih, KUD Novo Čiče i Turistička zajednica Grada Velike Gorice koji su svim natjecateljima osigurali drva, kruh, stolove/stolice, pribor za jelo, piće za članove ekipe, začine te glazbu i zagarantiranu zabavu.

Ono što sudionici trebaju ponijeti sa sobom su roštilj/rešetka te za svoje potrebe dva kilograma mesa (uzorak za žiri). Pritom u ekipi može biti minimalno troje ljudi, a maksimalno osam.

Organizatori mole ekipe ili predstavnike ekipa da na mjesto okupljanja (Etno naselje Novo Čiče) dođu do 14 sati zbog dogovora i podjele potrebnih stvari za roštiljanje, a natjecanje će službeno započeti u 15 sati.

Kako saznajemo od organizatora do sada je prijavljeno 20 ekipa, a za tri najbolje „grill“ ekipe osigurane su vrijedne nagrade.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti OVDJE.