°C 13

Stopalići, Venom i Pepermint u Kinu Gorica

06.10.2018.

Ivana Ćurić

Ovih dana u Kinu Gorica možete pogledati više filmskih naslova, o aktualnih hollywoodskih hitova do francuskih filmova.

Najpoznatiji Marvelov antiheroj iz priče o Spider-Manu Venom dobio je samo svoju filmsku priču. Venom je izvanzemaljski simbiot kojem je potreban čovjek kako bi preživio, zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći, a da i Venom ima i svoju pozitivnu stranu vidjet ćete u filmu koji se u Kinu Gorica prikazuje 6. listopada u 20 sati, te 8. i 10.listopada u 18 sati. Glavne uloge tumače Tom Hardy, Tom Holland i Michelle Williams.

Triler "Pepermint" možete pogledati u goričkom kinu 7.listopada u 19 sati te 8. i 10. listopada u 20 sati. Jennifer Garner u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i kćer ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sustav štiti ubojice od pravde, njezina životna misija postaje osveta suprugove i djetetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke.

Za najmlađe Velikogoričane u subotu (18:00) i nedjelju (17:00) sati prikazuje se animirani film Stopalići. Animacija je zapravo za sve uzraste, a u središtu radnje je mladi jeti koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji – čovjeka! Migovo otkriće donosi mu slavu i djevojku iz snova, ali baca njegov svijet u kaos.

Također podsjećamo na Mjesec francuskog filma, a prvi u nizu pogledajte već u nedjelju.