°C 24

Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda!

14.07.2020.

Petar Brnada

Uz podršku Općine Orle, održana je prva ovogodišnja akcija uređenja kupališta zahvaljujući kojoj će se mnogi mještani moći rashladiti tijekom vrućih ljetnih tjedana koji su ispred nas.

Akcija je to u kojoj su aktivno sudjelovali članovi Kluba žena, Kluba mladih Veleševec te ostali mještani koji će uskoro svoje slobodno vrijeme provoditi uz obalu rijeke Odre u mjestu Selce.

No ova inicijativa nije bila jedina koju će provesti, pa tako već sljedeći vikend nastavljaju s akcijom uređenja i gradnju mola uz roštilj i osvježenje. Stoga pozivaju sve koji su voljni da im se slobodno pridruže.

Foto: Klub žena Orle

Galerija slika

Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda! Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda! Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda! Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda! Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda! Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda! Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda! Posavci zasukali rukave da bi spremno dočekali ljetnu sezonu, akcija uređenja kupališta i idućeg vikenda!