°C 1

"Nisam tražila": O mučnom iskustvu progovorila i gorička glumica Karmen Sunčana Lovrić

24.01.2021.

Redakcija

Nakon što je jedna srpska glumica Milena Radulović optužila za silovanje uglednog profesora i redatelja Miroslava Aleksića, o čemu su izvijestili svi nacionalni mediji, u samo nekoliko sati povezale su se žene iz cijele regije. Na društvenim mrežama zaredale su se ispovijesti brojnih žena o sličnim iskustvima, pa i javne osobe, među njima i velikogorička glumica danas poznata po ulogama u domaćim serijama-Karmen Sunčana Lovrić.

S podužom ispovijesti koju je javno objavila na svom Facebook profilu podijelila je slična, blago rečeno, mučna iskustva koja je doživjela prije i tijekom glumačke karijere. 

-Bila sam ful mlada i dobila sam ponudu za jedan film, redatelj je predložio da se nađemo kod njega jer mu je tako lakše, prije mene je već druga glumica, a kasnije mu stiže producent, radi od kuće, sve 5... naravno, pristala sam, pa on je ok, idem na razgovor o ulozi, o filmu...naravno, nije bio ok...'trebala bi se skinut na filmu, pa daj se sad skini, onak ful zavodljivo'...vrlo nespretno i vrlo nesigurno i vrlo razočarano pobjegla sam glavom bez obzira, ulogu nisam dobila, možda nije ni postojala, tko zna... samo me zanima je li postojala ona druga glumica prije mene, i je li se skinula...-napisala je Karmen Sunčana Lovrić i tako se pridružila nizu žena koje su podijelile s javnošću svoje traume i odaslale poruke #nistesame i #nisamtražila.

Svojim istupom i ona je dala potporu kolegicama koje su proteklih dana progovorile o seksualnom zlostavljanju, ali i ohrabrila druge da naprave isto i da više ne šute.

Cijeli post možete pročitati u linku na nastavku:

...imala sam dečka koji mi je stalno ponavljao kako se moram drugačije ponašati, manje slobodno i lepršavo, manje...

Objavljuje Karmen Sunčana LovrićČetvrtak, 21. siječnja 2021.

 

 

 

 

(foto:Borna Filić/Pixell)