Novosti Sport Događanja

Minea, Zakon Šutnje, Mario Petreković i Superjunaci pobrinut će se za pozitivne vibracije na 114. Fašniku

31.01.2023. / Klara Kosić

Dok grupe vrijedno pripremaju svoje maske, Turistička zajednica Velike Gorice otkriva tko će nas ove godine zabavljati na na 114. Fašniku.

U subotu 11. veljače na pozornicu šatora u Parku dr. Franje Tuđmana naši klinci i klinceze će u sklopu Malog fašnika pokazati svu svoju kreativnost kroz pjesmu i ples. Njima će se pridružiti i brojni superjunaci koji će biti zaduženi za fotografiranje i još bolju zabavu u parku.

Velika fašnička povorka proći će našim gradom u subotu, 18. veljače, a svestrani radijski i TV voditelj, komičar i glumac, Mario Petreković, uz pomoć Princeze Fašnika, Pajceka, Luka i Žira zasigurno će zabaviti i do suza nasmijati publiku na velikogoričkim ulicama.

Nakon što velika fašnička povorka prođe našim gradom, u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana slijedi pravi tulum uz DJ-a, grupu Zakon šutnje i Mineu. Minea je jedno od zaštitnih lica Cro dancea devedesetih, a u svojoj bogatoj karijeri do sada je izdala šest studijskih i dva kompilacijska albuma. Uvijek nasmijana i svuda rado viđena Minea i danas puni klubove diljem Hrvatske, a uz uspješnu pjevačku karijeru etablirala se i kao TV voditeljica.

Na koncertu u Velikoj Gorici možete očekivati pregršt pozitivne energije i vesele hitove poput "Good boy", "Vrapci i komarci", "Uberi ljubicu", "Rano", "Da me 'oće Stipe" i mnoge druge.

Galerija slika

Minea, Zakon Šutnje, Mario Petreković i Superjunaci pobrinut će se za pozitivne vibracije na 114. Fašniku Minea, Zakon Šutnje, Mario Petreković i Superjunaci pobrinut će se za pozitivne vibracije na 114. Fašniku

Podijeli