°C 20

Gorički HSLS potvrdio peti mandat Šipušiću

25.09.2020.

Juraj Odrčić

U četvrtak, 24. rujna 2020. godine održana je Izborna skupština velikogoričkog HSLS-a na 31. godišnjicu prve osnovane političke stranke u Velikoj Gorici u novijoj povijesti Republike Hrvatske, na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke, te članovi Izvršnog i Nadzornog odbora. Za predsjednika je po peti puta izabran Mario Šipušić, za potpredsjednike Mislav Krvavica i Zdenko Zagorac, za tajnika Mario Zagorac, a za rizničara Josip Kompes.

Na navedenoj Izbornoj skupštini prihvaćen je i Program rada Ogranka Velika Gorica u nadolazećem razdoblju s posebnim naglaskom na intenzivnijem političkom djelovanju velikogoričkih liberala, jačanju stranke u Velikoj Gorici u organizacijskom, tehničkom i financijskom smislu te pripremama za predstojeće lokalne i regionalne izbore u 2021. godini.

- U ova izazovna vremena uzrokovana javno-zdravstvenom situacijom u kojima smo s opravdanjem uskraćeni za dio sloboda jedino što smatramo svojom političkom i društvenom misijom da još više nego do sada budemo na usluzi svojim sugrađanima u svakom pogledu i kao javni servis i kao ljudi. Inzistirati ćemo na uvođenju transparentnosti upravljanja i trošenja proračunskih sredstava grada Velike Gorice po uzoru na grad Bjelovar i prijedlogu HSLS-a da se putem zakonske regulative isto obvežu sve jedinice lokalne i regionalne uprave.  Uvijek smo bili pošten, korektan i pouzdan politički partner, spremni smo surađivati sa svima koji uvažavaju naše prijedloge vezane za razvoj grada i boljitak naših sugrađana. Biti ćemo partneri i sa sadašnjim koalicijskim prijateljima dokle god postoje spomenute vrijednosti i izražena volja za unapređenje života u našem gradu - poručio je predsjednik Šipušić.