°C 24

FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri

02.07.2020.

Petar Brnada

Tradicionalna manifestacija Goričke večeri i službeno je zatvorena klapskim koncertom koji je održan među zidinama Starog grada Lukavec.

Dvorac je, naime, posljednjeg dana mjeseca lipnja ugostio susret klapa pod naslovom 'O, ti dušo, moje duše' koji se održao u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Završni dan manifestacije, kako kažu iz POUVG-a, protekao je u čarobnom ugođaju klapskog pjevanja koji je upotpunio ambijent Starog grada Lukavca. Nastupale su Klapa Bošket, Klapa Stine, Klapa Ćakulone, Klapa Figurin, Klapa Armorin i Vokalisti sv. Josipa koji su održali večer za pamćenje.

Foto/Video: Facebook/Snježana Nikolić, POUVG

Galerija slika

FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri FOTO/VIDEO Klape zapjevale u Starom gradu Lukavec za završetak manifestacije Goričke večeri