°C 19

FOTO Impresivno pojačanje za vatrogasce Zračne luke, pohvalili se novim vozilom respektabilnih performansi

18.02.2020.

Petar Brnada

Zračna luka Zagreb u ponedjeljak se pohvalila novim vrlo vrijednim vozilom kojim će ubuduće raspolagati vatrogasci na aerodromu.

Kako kažu iz Zračne luke, riječ je o vozilu austrijske tvrtke Rosebauer, PANTHER 6x6, respektabilnih performansa i dojmljivog izgleda.

-Prvenstveno je namijenjeno za uporabu u avijaciji zbog svojih karakteristika koje slijede stroge norme ICAO-a i EASA-a, a sada je novi dio naše vatrogasne postrojbe- rekli su iz Zračne luke.

Foto: Josip Škof

Galerija slika

FOTO Impresivno pojačanje za vatrogasce Zračne luke, pohvalili se novim vozilom respektabilnih performansi FOTO Impresivno pojačanje za vatrogasce Zračne luke, pohvalili se novim vozilom respektabilnih performansi FOTO Impresivno pojačanje za vatrogasce Zračne luke, pohvalili se novim vozilom respektabilnih performansi FOTO Impresivno pojačanje za vatrogasce Zračne luke, pohvalili se novim vozilom respektabilnih performansi FOTO Impresivno pojačanje za vatrogasce Zračne luke, pohvalili se novim vozilom respektabilnih performansi FOTO Impresivno pojačanje za vatrogasce Zračne luke, pohvalili se novim vozilom respektabilnih performansi